Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Tetbury ke Heathrow Terminals 2 & 3 dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Kemble ke London PaddingtonCheltenham Spa - London Paddington / ...
1 j 44 min£55–159Barisan 51 bas, bas
Paling murah- Naiki bas dari The Forum ke Fleming Way51
- Naiki bas dari Regent Circus ke Heathrow Central Bus StationUk044 / ...
4 j 1 min£15–42Barisan 882 bas, bas
- Naiki bas dari Royal Oak ke The Forum882
- Naiki bas dari Beeches Car Park ke Heathrow Central Bus Station444 / ...
3 j 26 min£24–48Pandu 85.6 bt
- Pandu dari Tetbury ke Heathrow Terminals 2 & 385.6 bt
1 j 33 min£22–31
Tetbury ke Heathrow Terminals 2 & 3 dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Tetbury ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah barisan 51 bas dan bas yang berharga £14 - £45 dan mengambil masa 4j 1m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Tetbury ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah pandu yang berharga £21 - £35 dan mengambil masa 1j 33m.
Tidak, tiada bas terus dari Tetbury ke Heathrow Terminals 2 & 3. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Royal Oak dan tiba di Heathrow Central Bus Station melalui Beeches Car Park. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 26m.
Jarak antara Tetbury dan Heathrow Terminals 2 & 3 adalah 113 batu. Jarak jalan raya ialah 86.1 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Tetbury ke Heathrow Terminals 2 & 3 tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 44m dan berharga £50 - £160.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 44m untuk bertolak dari Tetbury ke Heathrow Terminals 2 & 3, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Tetbury Heathrow Terminals 2 & 3 ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach West, berlepas dari stesen Royal Oak.
Cara terbaik untuk bertolak dari Tetbury ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j 44m dan berharga £50 - £160. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 882 bas dan bas, yang berharga £23 - £50 dan mengambil masa 3j 26m.
Perkhidmatan Tetbury Heathrow Terminals 2 & 3 ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach West, tiba di stesen The Forum.
Ya, jarak pemanduan antara Tetbury ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah 86 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 33m untuk memandu dari Tetbury ke Heathrow Terminals 2 & 3.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Tetbury, England dan Heathrow Terminals 2 & 3, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +44 3457 000 125
- E-mel
- gwr.feedback@gwr.com
- Tapak web
- gwr.com
Kereta api dari Kemble ke London Paddington
- Tempoh Purata
- 1 j 11 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £26–110
- Jadual di
- gwr.com
- Telefon
- 0345 241 8000
- E-mel
- west.enquiries@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Royal Oak ke The Forum
- Tempoh Purata
- 36 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
Bas dari The Forum ke Fleming Way
- Tempoh Purata
- 1 j 5 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £3–4
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Telefon
- 08717 81 81 81
- Tapak web
- nationalexpress.com
Bas dari Beeches Car Park ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 1 j 45 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- £21–45
- Jadual di
- nationalexpress.com
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Regent Circus ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 1 j 25 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £9–35
- Jadual di
- flixbus.fr














