Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Terminal Alvorada ke Barra Rio Centro, Rio de Janeiro dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 881 bas
Terbaik- Naiki bas dari Terminal Alvorada :: Plataforma D20 ke Pedro Calmonbus 881
41 minR$5Barisan 53 bas
- Naiki bas dari Terminal Alvorada :: Plataforma B11 ke Terminal Centro Olímpico :: Plataforma Bbus 53
44 minR$5Teksi
- Naiki teksi dari Terminal Alvorada ke Barra Rio Centro, Rio de Janeirotaxi 10.9 km
11 minR$35–45Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Terminal Alvorada ke Barra Rio Centro, Rio de Janeirowalk 10.5 km
2 j 6 min
Terminal Alvorada ke Barra Rio Centro, Rio de Janeiro dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Terminal Alvorada ke Barra Rio Centro, Rio de Janeiro adalah barisan 53 bas yang berharga R$ 5 dan mengambil masa 44 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Terminal Alvorada ke Barra Rio Centro, Rio de Janeiro adalah teksi yang berharga R$ 35 - R$ 45 dan mengambil masa 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Terminal Alvorada :: Plataforma D20 dan tiba di Pedro Calmon. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 33 min.
Jarak antara Terminal Alvorada dan Barra Rio Centro, Rio de Janeiro adalah 18 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Terminal Alvorada ke Barra Rio Centro, Rio de Janeiro tanpa kereta adalah dengan barisan 881 bas yang memerlukan 41 min dan berharga R$ 5.
barisan 881 bas dari Terminal Alvorada :: Plataforma D20 ke Pedro Calmon mengambil masa 33 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Terminal Alvorada Barra Rio Centro, Rio de Janeiro ke bas, dikendalikan oleh Transcarioca, berlepas dari stesen Terminal Alvorada :: Plataforma D20.
Perkhidmatan Terminal Alvorada Barra Rio Centro, Rio de Janeiro ke bas, dikendalikan oleh Transcarioca, tiba di stesen Pedro Calmon.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Terminal Alvorada, Brazil dan Barra Rio Centro, Rio de Janeiro, Brazil?
- Telefon
- 0800 886 1000
- Tapak web
- rioonibus.com
Bas dari Terminal Alvorada :: Plataforma D20 ke Pedro Calmon
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- R$5
- Jadual di
- rioonibus.com
- Telefon
- +55 21 3400 4000
- Tapak web
- mobi-rio.rio.br
Bas dari Terminal Alvorada :: Plataforma B11 ke Terminal Centro Olímpico :: Plataforma B
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- R$5
- Jadual di
- mobi-rio.rio.br
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- R$35–45
Ocean Táxi Barra
- Telefon
- +55 (21) 2493-8415
- Tapak web
- business.google.com
Jardim Oceânico Barra táxi
- Telefon
- +55 (21) 2491-0968
- Tapak web
- business.google.com
BarraTaxi
- Telefon
- +55 (21) 3178-3600
- Tapak web
- barrataxi.com.br




