Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Terminal 2D ke Aéroport CDG - Terminal 1 dengan bas, trem, teksi, perkhidmatan memandu, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Terminal 2B-2D ke CDG T1 - RoissyBusRoissybus
7 min€1–3Trem
- Naiki trem dari Terminal 2 Gare ke Terminal 1Cdg Val
17 minTeksi
- Naiki teksi dari Terminal 2D ke Aéroport CDG - Terminal 14 km
6 min€10–13Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Paris Charles de Gaulle Airport ke Aéroport CDG - Terminal 15.1 km
9 min€19–28Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Terminal 2D ke Aéroport CDG - Terminal 13.4 km
40 min
Terminal 2D ke Aéroport CDG - Terminal 1 dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Terminal 2D ke Aéroport CDG - Terminal 1 adalah bas yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 7 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Terminal 2D ke Aéroport CDG - Terminal 1 adalah teksi yang berharga €10 - €13 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Terminal 2B-2D dan tiba di CDG T1 - RoissyBus. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Terminal 2 Gare dan tiba di Terminal 1. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Jarak antara Terminal 2D dan Aéroport CDG - Terminal 1 adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Terminal 2D ke Aéroport CDG - Terminal 1 tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 7 min dan berharga €1 - €3.
bas dari Terminal 2B-2D ke CDG T1 - RoissyBus mengambil masa 7 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Terminal 2D Aéroport CDG - Terminal 1 ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Terminal 2B-2D.
Perkhidmatan Terminal 2D Aéroport CDG - Terminal 1 ke kereta api, dikendalikan oleh Paris Aéroport, berlepas dari stesen Terminal 2 Gare.
Perkhidmatan Terminal 2D Aéroport CDG - Terminal 1 ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen CDG T1 - RoissyBus.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Terminal 2D, Perancis dan Aéroport CDG - Terminal 1, Perancis?
- Telefon
- 3950
- Tapak web
- parisaeroport.fr
Trem dari Terminal 2 Gare ke Terminal 1
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- parisaeroport.fr
Bas dari Terminal 2B-2D ke CDG T1 - RoissyBus
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- ratp.fr
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- €10–13
Taxis Julien
- Telefon
- +33 6 81 25 19 56
- Tapak web
- taxis-champs-sur-marne.fr
Taxi Champs sur Marne
- Telefon
- +33 6 70 09 01 33
Centrale Taxi Marne-la-Vallée
- Telefon
- +33 7 50 53 56 58
- Tapak web
- taximarnelavallee.com
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Bleus
- Telefon
- +33 8 91 70 10 10
- Tapak web
- taxis-bleus.com
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Paris Charles de Gaulle Airport ke Aéroport CDG - Terminal 1
- Anggaran harga
- €19–28
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Terminal 2D Aéroport CDG - Terminal 1 ke kereta api, dikendalikan oleh Paris Aéroport, tiba di stesen Terminal 1.






