Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Templecombe ke Heathrow Terminal 4 dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, bas
Terbaik- Naiki kereta api dari Templecombe ke WokingYeovil Junction - London Waterloo / ...
- Naiki bas dari Woking Railway Station Southside ke Heathrow Terminal 5Ra2
2 j 16 minPandu 103.1 bt
Paling murah- Pandu dari Templecombe ke Heathrow Terminal 4103.1 bt
1 j 46 min£26–38Bas
- Naiki bas dari Memorial Hall ke Hammersmith Bus StationSf2
- Naiki bas dari Hammersmith Bus Station ke Hounslow West StationH91 / ...
3 j 59 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Templecombe ke Heathrow Terminal 4 adalah pandu yang berharga £25 - £40 dan mengambil masa 1j 46m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Templecombe ke Heathrow Terminal 4 adalah pandu yang berharga £25 - £40 dan mengambil masa 1j 46m.
Tidak, tiada bas terus dari Templecombe ke Heathrow Terminal 4. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Station Road dan tiba di Heathrow Terminal 4 melalui Memorial Hall, Hammersmith Bus Station dan Hounslow West Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 59m.
Jarak antara Templecombe dan Heathrow Terminal 4 adalah 106 batu. Jarak jalan raya ialah 103.7 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Templecombe ke Heathrow Terminal 4 tanpa kereta adalah dengan kereta api dan bas yang memerlukan 2j 16m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 16m untuk bertolak dari Templecombe ke Heathrow Terminal 4, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Templecombe Heathrow Terminal 4 ke bas, dikendalikan oleh Berrys Coaches, berlepas dari stesen Memorial Hall.
Perkhidmatan Templecombe Heathrow Terminal 4 ke bas, dikendalikan oleh Berrys Coaches, tiba di stesen Hammersmith Bus Station.
Ya, jarak pemanduan antara Templecombe ke Heathrow Terminal 4 adalah 104 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 46m untuk memandu dari Templecombe ke Heathrow Terminal 4.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Templecombe, England dan Heathrow Terminal 4, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 0345 6000 650
- Tapak web
- southwesternrailway.com
Kereta api dari Templecombe ke Woking
- Tempoh Purata
- 1 j 32 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £35–90
- Jadual di
- southwesternrailway.com
- Anytime Day Single
- £35–55
- Anytime Day Single 1st Class
- £65–90
- Telefon
- 0345 646 0707
- Tapak web
- firstbus.co.uk
Bas dari Woking Railway Station Southside ke Heathrow Terminal 5
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Tapak web
- https://www.firstbus.co.uk/berkshire-thames-valley
- Telefon
- 01823 331 356
- E-mel
- info@berryscoaches.co.uk
- Tapak web
- berryscoaches.co.uk
Bas dari Memorial Hall ke Hammersmith Bus Station
- Tempoh Purata
- 2 j 10 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Tapak web
- Berrys Coaches
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customerservices@tfl.gov.uk
- Tapak web
- metroline.co.uk
Bas dari Hammersmith Bus Station ke Hounslow West Station
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2






