Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Teaneck ke Point Pleasant Beach dengan bas, kereta api, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Queen Anne Rd At Selvage Ave ke Port Authority Bus Terminalbus 167
- Naiki bas dari Port Authority Bus Terminal ke Point Pleasant, NJbus Shore Points:From PABT
3 j 46 min$38–80Bas, kereta api
Paling murah- Naiki bas dari Queen Anne Rd At Selvage Ave ke Port Authority Bus Terminalbus 167
- Naiki kereta api dari New York Penn Station ke Long Branchtrain Njcl / ...
4 j 21 min$12–58Pandu 69 bt
- Pandu dari Teaneck ke Point Pleasant Beachcar 69 bt
1 j 22 min$13–19Bas melalui Lakewood Bus Terminal
- Naiki bas dari Queen Anne Rd At Selvage Ave ke Port Authority Bus Terminalbus 167
- Naiki bas dari Port Authority Bus Terminal ke Lakewood Bus Terminalbus 139 / ...
4 j 11 min$23–72
Teaneck ke Point Pleasant Beach dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Teaneck ke Point Pleasant Beach adalah pandu yang berharga $12 - $19 dan mengambil masa 1j 22m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Teaneck ke Point Pleasant Beach adalah pandu yang berharga $12 - $19 dan mengambil masa 1j 22m.
Tidak, tiada bas terus dari Teaneck ke Point Pleasant Beach. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Queen Anne Rd At Selvage Ave dan tiba di Point Pleasant, NJ melalui Port Authority Bus Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 46m.
Jarak antara Teaneck dan Point Pleasant Beach adalah 182 batu. Jarak jalan raya ialah 69.4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Teaneck ke Point Pleasant Beach tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 3j 46m dan berharga $35 - $80.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 46m untuk bertolak dari Teaneck ke Point Pleasant Beach, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Teaneck Point Pleasant Beach ke bas, dikendalikan oleh NJ Transit, berlepas dari stesen Queen Anne Rd At Selvage Ave.
Perkhidmatan Teaneck Point Pleasant Beach ke bas, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di stesen Port Authority Bus Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Teaneck ke Point Pleasant Beach adalah 69 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 22m untuk memandu dari Teaneck ke Point Pleasant Beach.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Teaneck, NJ, Amerika Syarikat dan Point Pleasant Beach, NJ, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Kereta api dari New York Penn Station ke Long Branch
- Tempoh Purata
- 1 j 41 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–21
- Jadual di
- njtransit.com
- Adult
- $2–21
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Bas dari Queen Anne Rd At Selvage Ave ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 43 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $8–26
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $8–26
Bas dari Port Authority Bus Terminal ke Lakewood Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 44 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $13–40
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $13–40
- Telefon
- +1 201-420-7000
- Tapak web
- academybus.com
Bas dari Port Authority Bus Terminal ke Point Pleasant, NJ
- Tempoh Purata
- 2 j 3 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $30–55
- Jadual di
- academybus.com
- Adult in app purchase
- $30–50
- Adult cash ticket
- $35–55



