Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Tanah Rata Bus Terminal ke Penang Sentral Butterworth Bus Terminal dengan teksi, kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Teksi, kereta api
Terbaik- Naiki teksi dari Tanah Rata Bus Terminal ke Ipoh
- Naiki kereta api dari Ipoh ke ButterworthIpoh
3 j 26 minRM 217–287Bas
Paling murah- Naiki bas dari Tanah Rata Bus Terminal ke Butterworth Bus Terminal
4 j 39 minRM 40–50Pandu 230.5 km
- Pandu dari Tanah Rata Bus Terminal ke Penang Sentral Butterworth Bus Terminal230.5 km
2 j 56 minRM 40–58Teksi
- Naiki teksi dari Tanah Rata Bus Terminal ke Penang Sentral Butterworth Bus Terminal230.5 km
2 j 56 minRM 500–650
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Tanah Rata Bus Terminal ke Penang Sentral Butterworth Bus Terminal adalah bas yang berharga RM 40 - RM 50 dan mengambil masa 4j 39m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Tanah Rata Bus Terminal ke Penang Sentral Butterworth Bus Terminal adalah pandu yang berharga RM 40 - RM 60 dan mengambil masa 2j 56m.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Tanah Rata Bus Terminal dan tiba di Butterworth Bus Terminal. Perkhidmatan berlepas 3 kali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4j 30m.
Jarak antara Tanah Rata Bus Terminal dan Penang Sentral Butterworth Bus Terminal adalah 242 km. Jarak jalan raya ialah 230.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Tanah Rata Bus Terminal ke Penang Sentral Butterworth Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan teksi dan kereta api yang memerlukan 3j 26m dan berharga RM 210 - RM 290.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 26m untuk bertolak dari Tanah Rata Bus Terminal ke Penang Sentral Butterworth Bus Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Tanah Rata Bus Terminal Penang Sentral Butterworth Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Unititi express, berlepas dari stesen Tanah Rata Bus Terminal.
Perkhidmatan Tanah Rata Bus Terminal Penang Sentral Butterworth Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Unititi express, tiba di stesen Butterworth Bus Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Tanah Rata Bus Terminal ke Penang Sentral Butterworth Bus Terminal adalah 230 km. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 56m untuk memandu dari Tanah Rata Bus Terminal ke Penang Sentral Butterworth Bus Terminal.
Tempah tiket Tanah Rata Bus Terminal Penang Sentral Butterworth Bus Terminal ke bas anda dalam talian dengan Omio.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Tanah Rata Bus Terminal, Malaysia dan Penang Sentral Butterworth Bus Terminal, Malaysia?
- Telefon
- +603 - 9779 1200
- E-mel
- callcenter@ktmb.com.my
- Tapak web
- ktmb.com.my
Kereta api dari Ipoh ke Butterworth
- Tempoh Purata
- 1 j 56 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- RM 16–20
- Jadual di
- ktmb.com.my
- Tempah di
- ktmb.com.my
- Telefon
- +603 - 9779 1200
- E-mel
- callcenter@ktmb.com.my
- Tapak web
- ktmb.com.my
Kereta api dari Ipoh ke Butterworth
- Tempoh Purata
- 1 j 41 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- RM 18–50
- Jadual di
- ktmb.com.my
- Express Economy
- RM 18–26
- Shuttle
- RM 18–50
- Express First
- RM 29–40
- Telefon
- 011 1866 8811
- E-mel
- unititiexpress@gmail.com
- Tapak web
- unititi.com.my
Bas dari Tanah Rata Bus Terminal ke Butterworth Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 4 j 30 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- RM 40–50
- Jadual di
- unititi.com.my
- Tempah di
- unititi.com.my
- Tempoh Purata
- 2 j 13 min
- Anggaran harga
- RM 200–650
TANAH RATA TAXI
- Telefon
- +60 17-942 1125
- Tapak web
- web.facebook.com
Cameron Highlands Taxi Service
- Telefon
- +60 19-503 7442
- Tapak web
- facebook.com
TANAH RATA TAXI
- Telefon
- +60 17-942 1125
- Tapak web
- web.facebook.com
Cameron Highlands Taxi Service
- Telefon
- +60 19-503 7442
- Tapak web
- facebook.com









