Terdapat 2 cara untuk bertolak dari Tan Rouge ke Saint-Paul dengan bas atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Tan Rouge ke Saint-Paul dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Tan Rouge ke Saint-Paul adalah barisan 60 bas yang berharga $2 dan mengambil masa 25 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Tan Rouge ke Saint-Paul adalah barisan 60 bas yang berharga $2 dan mengambil masa 25 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Eglise Tan Rouge dan tiba di Gare Routière. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 25 min.
Jarak antara Tan Rouge dan Saint-Paul adalah 12 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Tan Rouge ke Saint-Paul tanpa kereta adalah dengan barisan 60 bas yang memerlukan 25 min dan berharga $2.
barisan 60 bas dari Eglise Tan Rouge ke Gare Routière mengambil masa 25 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Tan Rouge Saint-Paul ke bas, dikendalikan oleh Kar'ouest, berlepas dari stesen Eglise Tan Rouge.
Perkhidmatan Tan Rouge Saint-Paul ke bas, dikendalikan oleh Kar'ouest, tiba di stesen Gare Routière.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Tan Rouge, Réunion dan Saint-Paul, Réunion?
- Telefon
- 080 0605605
- E-mel
- courrier@tco.re
- Tapak web
- karouest.re
Bas dari Eglise Tan Rouge ke Gare Routière
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2
- Jadual di
- karouest.re

