Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Takayama Bus Terminal ke Kamikochi Bus Terminal dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Takayama Nohi Bus Center ke Hirayu OnsenKamikochi
- Naiki bas dari Hirayu Onsen ke Kamikochi BTKamikochi
1 j 48 min¥3,000–5,621Pandu 45.6 km
Paling murah- Pandu dari Takayama Bus Terminal ke Kamikochi Bus Terminal45.6 km
42 min¥760–1,097Teksi
- Naiki teksi dari Takayama Bus Terminal ke Kamikochi Bus Terminal45.6 km
42 min¥20,000–25,000
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Takayama Bus Terminal ke Kamikochi Bus Terminal adalah pandu yang berharga ¥750 - ¥1100 dan mengambil masa 42 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Takayama Bus Terminal ke Kamikochi Bus Terminal adalah pandu yang berharga ¥750 - ¥1100 dan mengambil masa 42 min.
Tidak, tiada bas terus dari Takayama Bus Terminal ke Kamikochi Bus Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Takayama Nohi Bus Center dan tiba di Kamikochi BT melalui Hirayu Onsen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 48m.
Jarak antara Takayama Bus Terminal dan Kamikochi Bus Terminal adalah 48 km. Jarak jalan raya ialah 45.6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Takayama Bus Terminal ke Kamikochi Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 48m dan berharga ¥3000 - ¥6000.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 48m untuk bertolak dari Takayama Bus Terminal ke Kamikochi Bus Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Takayama Bus Terminal Kamikochi Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Nouhi Bus, berlepas dari stesen Takayama Nohi Bus Center.
Perkhidmatan Takayama Bus Terminal Kamikochi Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Nouhi Bus, tiba di stesen Hirayu Onsen.
Ya, jarak pemanduan antara Takayama Bus Terminal ke Kamikochi Bus Terminal adalah 46 km. Ia mengambil masa lebih kurang 42 min untuk memandu dari Takayama Bus Terminal ke Kamikochi Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Takayama Bus Terminal, Jepun dan Kamikochi Bus Terminal, Jepun?
- Telefon
- 0577-32-1688
- Tapak web
- nouhibus.co.jp
Bas dari Takayama Nohi Bus Center ke Hirayu Onsen
- Tempoh Purata
- 53 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ¥1,500–3,000
- Jadual di
- nouhibus.co.jp
Bas dari Hirayu Onsen ke Kamikochi BT
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ¥1,500–2,700
- Jadual di
- nouhibus.co.jp
- Telefon
- 0570-550-373
- Tapak web
- alpico.co.jp
Bas dari Takayama Nohi Bus Center ke Hirayu Onsen
- Tempoh Purata
- 1 j 5 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Jadual di
- alpico.co.jp






