Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Sydney ke Waterloo Rd Opp Byfield St dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Martin Place Station ke Macquarie University Stationsubway M1
24 min$3–6Barisan 292 bas
- Naiki bas dari Wynyard Station, Clarence St, Stand R ke Waterloo Rd At Byfield Stbus 292
33 min$3–5Teksi
- Naiki teksi dari Sydney ke Waterloo Rd Opp Byfield Sttaxi 15.4 km
15 min$45–60Pandu 15.4 km
- Pandu dari Sydney ke Waterloo Rd Opp Byfield Stcar 15.4 km
15 min$3–4
Sydney ke Waterloo Rd Opp Byfield St dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sydney ke Waterloo Rd Opp Byfield St adalah pandu yang berharga $2 - $4 dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sydney ke Waterloo Rd Opp Byfield St adalah teksi yang berharga $45 - $60 dan mengambil masa 15 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Wynyard Station, Clarence St, Stand R dan tiba di Waterloo Rd At Byfield St. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 33 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Martin Place Station dan tiba di Macquarie University Station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 21 min.
Jarak antara Sydney dan Waterloo Rd Opp Byfield St adalah 19 km. Jarak jalan raya ialah 15.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sydney ke Waterloo Rd Opp Byfield St tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 24 min dan berharga $3 - $6.
kereta api bawah tanah dari Martin Place Station ke Macquarie University Station mengambil masa 21 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Sydney Waterloo Rd Opp Byfield St ke bas, dikendalikan oleh Busways, berlepas dari stesen Wynyard Station, Clarence St, Stand R.
Perkhidmatan Sydney Waterloo Rd Opp Byfield St ke kereta api, dikendalikan oleh Sydney Metro, berlepas dari stesen Martin Place Station.
Perkhidmatan Sydney Waterloo Rd Opp Byfield St ke bas, dikendalikan oleh Busways, tiba di stesen Waterloo Rd At Byfield St.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sydney, NSW, Australia dan Waterloo Rd Opp Byfield St, NSW, Australia?
- E-mel
- sydneymetro@transport.nsw.gov.au
- Tapak web
- transportnsw.info
Kereta api bawah tanah dari Martin Place Station ke Macquarie University Station
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $3–6
- Jadual di
- transportnsw.info
- Adult Fare
- $3–6
- Telefon
- 1300 692 929
- Tapak web
- busways.com.au
Bas dari Wynyard Station, Clarence St, Stand R ke Waterloo Rd At Byfield St
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $3–5
- Jadual di
- https://www.busways.com.au/nsw/plan-your-trip/route-timetables
- Tempoh Purata
- 15 min
- Anggaran harga
- $45–60
WAV CABS
- Telefon
- +61 451 555 009
- Tapak web
- wavmaxicabs.com.au
Silver Service
- Telefon
- 133 100
- Tapak web
- silverservice.com.au
Black & White Cabs
- Telefon
- 133 222
- Tapak web
- blackandwhitecabs.com.au
13Cabs
- Telefon
- 13 2227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Sydney Waterloo Rd Opp Byfield St ke kereta api, dikendalikan oleh Sydney Metro, tiba di stesen Macquarie University Station.
Ya, jarak pemanduan antara Sydney ke Waterloo Rd Opp Byfield St adalah 15 km. Ia mengambil masa lebih kurang 15 min untuk memandu dari Sydney ke Waterloo Rd Opp Byfield St.




