Rome2Rio

Bagaimana bertolak dariSydney ke Green Rd After Rosebery Rddengan kereta api bawah tanah, bas, kereta, teksi atau kereta api

Cari Pengangkutan ke Green Rd After Rosebery Rd

Lihat semua pilihan

Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Sydney ke Green Rd After Rosebery Rd dengan kereta api bawah tanah, bas, kereta, teksi, atau kereta api

Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.

  1. Kereta api bawah tanah

    Terbaik
    1. Naiki kereta api bawah tanah dari Martin Place Station ke Hills Showground Stationsubway subway M1
    45 min
    $5–10
  2. Bas, barisan 633 bas

    Paling murah
    1. Naiki bas dari Wynyard Station, Clarence St, Stand Q ke Castle Hill Station, Old Northern Rd, Stand Dbus bus 610X
    2. Naiki bas dari Castle Hill Station, Old Northern Rd, Stand C ke Green Rd Before President Rdbus bus 633 / ...
    1 j 2 min
    $1–9
  3. Pandu 34.2 km

    1. Pandu dari Sydney ke Green Rd After Rosebery Rdcar car 34.2 km
    32 min
    $7–10
  4. Teksi

    1. Naiki teksi dari Sydney ke Green Rd After Rosebery Rdtaxi taxi 34.2 km
    32 min
    $100–120
  5. Kereta api, barisan 601 bas

    1. Naiki kereta api dari Wynyard Station ke Parramatta Stationtrain train T2
    2. Naiki bas dari Parramatta Station, Stand A4 ke Green Rd Before President Rdbus bus 601
    1 j 34 min
    $5–11

Sydney ke Green Rd After Rosebery Rd dengan kereta api bawah tanah dan bas

Calendar1709Perkhidmatan mingguan
Duration45 minTempoh Purata
Ticket$5Harga Paling Murah
Lihat jadual

Soalan dan Jawapan

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sydney, NSW, Australia dan Green Rd After Rosebery Rd, NSW, Australia?

Pengendali kereta api
Pengendali bas
Pengendali lain