Rome2Rio

Bagaimana bertolak dariSydney ke Downtown Saskatoon bus terminaldengan kapal terbang, kereta atau bas

Cari Pengangkutan ke Downtown Saskatoon bus terminal

Lihat semua pilihan

Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Sydney ke Downtown Saskatoon bus terminal dengan kapal terbang, kereta, atau bas

Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.

  1. Terbang dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kingsford Smith

    Terbaik
    1. Terbang dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kingsford Smith (SYD) ke Lapangan Terbang Antarabangsa Saskatoon (YXE)planeSYD - YXE
    21 j 7 min
    $1,120–1,623
  2. Bas ke Lapangan Terbang Canberra, terbang

    Paling murah
    1. Naiki bas dari Sydney International Airport ke Canberrabus
    2. Terbang dari Lapangan Terbang Canberra (CBR) ke Lapangan Terbang Antarabangsa Saskatoon (YXE)planeCBR - YXE
    30 j 6 min
    $972–3,298
  3. Pandu ke Lapangan Terbang Orange, terbang

    1. Pandu dari Sydney ke Orange-Airport-OAGcar
    2. Terbang dari Lapangan Terbang Orange (OAG) ke Lapangan Terbang Antarabangsa Saskatoon (YXE)planeOAG - YXE
    26 j 45 min
    $1,047–3,466

penerbangan Lapangan Terbang Antarabangsa Kingsford Smith (SYD) ke Lapangan Terbang Antarabangsa Saskatoon (YXE)

Calendar13Kapal terbang mingguan
Duration19 j 42 minTempoh Purata
Ticket$743Harga Paling Murah
Lihat jadual

Soalan dan Jawapan

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sydney, NSW, Australia dan Downtown Saskatoon bus terminal, Kanada?

Syarikat penerbangan
Pengendali bas