Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Sydney ke Al-Rasool Al-A'dham Mosque dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, kereta, atau kereta api
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki subway dari Martin Place Station ke Bankstown Stationsubway M1
39 min$4–6Bas
- Naiki bus dari Town Hall, Park St, Stand H ke Bankstown Station, Stand Gbus N40
55 min$4–6Teksi
- Naiki taxi dari Sydney ke Al-Rasool Al-A'dham Mosquetaxi 21.2 km
23 min$60–80Pandu 21.2 km
- Pandu dari Sydney ke Al-Rasool Al-A'dham Mosquecar 21.2 km
23 min$4–6Kereta api
- Naiki train dari Central Station ke Bankstown Stationtrain T6
59 min$4–8
Sydney ke Al-Rasool Al-A'dham Mosque dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Membandingkan Pilihan Perjalanan Anda
Cara paling murah untuk pergi dari Sydney ke Al-Rasool Al-A'dham Mosque adalah pandu yang berharga $3 - $6 dan mengambil masa 23 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sydney ke Al-Rasool Al-A'dham Mosque adalah teksi yang berharga $60 - $80 dan mengambil masa 23 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Town Hall, Park St, Stand H dan tiba di Bankstown Station, Stand G. Perkhidmatan berlepas setiap 3 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 48 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Martin Place Station dan tiba di Bankstown Station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 32 min.
Jarak antara Sydney dan Al-Rasool Al-A'dham Mosque adalah 21 km. Jarak jalan raya ialah 21.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sydney ke Al-Rasool Al-A'dham Mosque tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 39 min dan berharga $4 - $6.
kereta api bawah tanah dari Martin Place Station ke Bankstown Station mengambil masa 32 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Sydney Al-Rasool Al-A'dham Mosque ke bas, dikendalikan oleh Transit Systems, berlepas dari stesen Town Hall, Park St, Stand H.
Perkhidmatan Sydney Al-Rasool Al-A'dham Mosque ke kereta api, dikendalikan oleh Sydney Metro, berlepas dari stesen Martin Place Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sydney ke Al-Rasool Al-A'dham Mosque adalah dengan bas yang mengambil masa 55 min dan berharga $4 - $6. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $4 - $8 dan mengambil masa 59 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sydney, NSW, Australia dan Al-Rasool Al-A'dham Mosque, NSW, Australia?
- Telefon
- 1800 171 386
- E-mel
- sydneymetro@transport.nsw.gov.au
- Tapak web
- Sydney Metro
Kereta api bawah tanah dari Martin Place Station ke Bankstown Station
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $4–6
- Jadual di
- Sydney Metro
- Adult Fare
- $4–6
- Telefon
- 131 500
- E-mel
- sydneytrainsmedia@transport.nsw.gov.au
- Tapak web
- Sydney Trains
Kereta api dari Central Station ke Bankstown Station
- Tempoh Purata
- 51 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- $4–8
- Jadual di
- Sydney Trains
- Adult one-way
- $4–8
- Telefon
- 02 8118 7102
- E-mel
- customerserviceNSW@transitsystems.com.au
- Tapak web
- Transit Systems
Bas dari Town Hall, Park St, Stand H ke Bankstown Station, Stand G
- Tempoh Purata
- 48 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- $4–6
- Jadual di
- Transit Systems
- Tempoh Purata
- 23 min
- Anggaran harga
- $60–80
13Cabs
- Telefon
- 13 2227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Black & White Cabs
- Telefon
- 133 222
- Tapak web
- blackandwhitecabs.com.au
Silver Service
- Telefon
- 133 100
- Tapak web
- silverservice.com.au
WAV CABS
- Telefon
- +61 451 555 009
- Tapak web
- wavmaxicabs.com.au
Tempahan & Cara untuk Ke Sana
Perkhidmatan Sydney Al-Rasool Al-A'dham Mosque ke bas, dikendalikan oleh Transit Systems, tiba di stesen Bankstown Station, Stand G.
Perkhidmatan Sydney Al-Rasool Al-A'dham Mosque ke kereta api, dikendalikan oleh Sydney Metro, tiba di stesen Bankstown Station.
Ya, jarak pemanduan antara Sydney ke Al-Rasool Al-A'dham Mosque adalah 21 km. Ia mengambil masa lebih kurang 23 min untuk memandu dari Sydney ke Al-Rasool Al-A'dham Mosque.





