Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Sutton ke Ampere Way Tramlink Stop dengan kereta api, trem, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, trem
Terbaik- Naiki kereta api dari Sutton (London) ke Mitcham JunctionHorsham - London Victoria / ...
- Naiki trem dari Mitcham Junction Tram Stop ke Ampere Way Tram StopTram
15 min£3–8Bas
- Naiki bas dari West Way ke Ampere Way Tram / Valley ParkS4
50 minTeksi
- Naiki teksi dari Sutton ke Ampere Way Tramlink Stop5.4 bt
12 min£30–45Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Sutton ke Ampere Way Tramlink Stop5.3 bt
1 j 43 min
Sutton ke Ampere Way Tramlink Stop dengan kereta api dan trem
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sutton ke Ampere Way Tramlink Stop adalah kereta api dan trem yang berharga £2 - £9 dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sutton ke Ampere Way Tramlink Stop adalah teksi yang berharga £30 - £45 dan mengambil masa 12 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari West Way dan tiba di Ampere Way Tram / Valley Park. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 50 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Sutton ke Ampere Way Tramlink Stop. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Sutton (London) dan tiba di Ampere Way Tram Stop melalui Mitcham Junction Tram Stop. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 15 min.
Jarak antara Sutton dan Ampere Way Tramlink Stop adalah 5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sutton ke Ampere Way Tramlink Stop tanpa kereta adalah dengan kereta api dan trem yang memerlukan 15 min dan berharga £2 - £9.
Ia mengambil masa lebih kurang 15 min untuk bertolak dari Sutton ke Ampere Way Tramlink Stop, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Sutton Ampere Way Tramlink Stop ke bas, dikendalikan oleh Abellio London, berlepas dari stesen West Way.
Perkhidmatan Sutton Ampere Way Tramlink Stop ke kereta api, dikendalikan oleh Southern, berlepas dari stesen Sutton (London).
Perkhidmatan Sutton Ampere Way Tramlink Stop ke bas, dikendalikan oleh Abellio London, tiba di stesen Ampere Way Tram / Valley Park.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sutton, England dan Ampere Way Tramlink Stop, England?
- Telefon
- +44 3451 27 29 20
- Tapak web
- southernrailway.com
Kereta api dari Sutton (London) ke Mitcham Junction
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £3–6
- Jadual di
- southernrailway.com
- Anytime Day Single
- £3–6
- Telefon
- 0345 026 4700
- Tapak web
- thameslinkrailway.com
Kereta api dari Sutton (London) ke Mitcham Junction
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £1–6
- Jadual di
- thameslinkrailway.com
- Anytime Day Single
- £1–3
- Anytime Day Single 1st Class
- £3–6
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Trem dari Mitcham Junction Tram Stop ke Ampere Way Tram Stop
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £1–3
- Tapak web
- London Tramlink
- Telefon
- +44 20 7788 8550
- E-mel
- customer.care@abellio.co.uk
- Tapak web
- transportukbus.com
Bas dari West Way ke Ampere Way Tram / Valley Park
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- transportukbus.com
- Tempoh Purata
- 12 min
- Anggaran harga
- £30–45
Sutton Mini Cabs Airport Transfers
- Telefon
- +44 20 3642 3276
- Tapak web
- stationcars247.co.uk
Clocktower Cars
- Telefon
- +44 20 8643 2255
- Tapak web
- clocktowercarsuk.com
Cheam Airport Transfers
- Telefon
- +44 20 3642 6174
- Tapak web
- cheamairporttransfer.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Sutton Ampere Way Tramlink Stop ke kereta api, dikendalikan oleh Southern, tiba di stesen Mitcham Junction.












