Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Suria KLCC ke Merdeka Square Flagpole dengan kereta api bawah tanah, teksi, jalan kaki, atau bas
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Conlay ke Chan Sow Linsubway Pyl
- Naiki kereta api bawah tanah dari Chan Sow Lin ke Masjid Jameksubway Spl / ...
22 minRM 3–5Barisan 400 bas
Paling murah- Naiki bas dari Kl86 Mrt Bukit Bintang/Hsbc ke Kl100 Backhome Hostelbus 400 / ...
23 minRM 1–5Teksi
- Naiki teksi dari Suria KLCC ke Merdeka Square Flagpoletaxi 4.3 km
5 minRM 3–5Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Suria KLCC ke Merdeka Square Flagpolewalk 3 km
36 minBas
- Naiki bas dari KL84 Pavillion ke Kota Raya Complexbus Purple
28 min
Suria KLCC ke Merdeka Square Flagpole dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Suria KLCC ke Merdeka Square Flagpole adalah bas yang berharga dan mengambil masa 28 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Suria KLCC ke Merdeka Square Flagpole adalah teksi yang berharga RM 3 - RM 5 dan mengambil masa 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Kl86 Mrt Bukit Bintang/Hsbc dan tiba di Kl100 Backhome Hostel. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Suria KLCC ke Merdeka Square Flagpole. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Conlay dan tiba di Masjid Jamek melalui Chan Sow Lin. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 22 min.
Jarak antara Suria KLCC dan Merdeka Square Flagpole adalah 10 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Suria KLCC ke Merdeka Square Flagpole tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 22 min dan berharga RM 2 - RM 5.
Ia mengambil masa lebih kurang 22 min untuk bertolak dari Suria KLCC ke Merdeka Square Flagpole, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Suria KLCC Merdeka Square Flagpole ke bas, dikendalikan oleh Rapid KL, berlepas dari stesen Kl86 Mrt Bukit Bintang/Hsbc.
Perkhidmatan Suria KLCC Merdeka Square Flagpole ke kereta api, dikendalikan oleh Rapid KL, berlepas dari stesen Conlay.
Perkhidmatan Suria KLCC Merdeka Square Flagpole ke bas, dikendalikan oleh Rapid KL, tiba di stesen Kl100 Backhome Hostel.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Suria KLCC, Malaysia dan Merdeka Square Flagpole, Malaysia?
- Telefon
- +60 3 7885 2585
- E-mel
- suggest@rapidkl.com.my
- Tapak web
- myrapid.com.my
Kereta api bawah tanah dari Conlay ke Chan Sow Lin
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- RM 1–3
- Jadual di
- myrapid.com.my
Kereta api bawah tanah dari Chan Sow Lin ke Masjid Jamek
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- RM 1–2
- Jadual di
- myrapid.com.my
- Telefon
- +60 3 7885 2585
- E-mel
- suggest@rapidkl.com.my
- Tapak web
- myrapid.com.my
Bas dari Kl86 Mrt Bukit Bintang/Hsbc ke Kl100 Backhome Hostel
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- RM 1–5
- Jadual di
- myrapid.com.my
- Telefon
- 1-800-88-7723
- Tapak web
- klia2.info
Bas dari KL84 Pavillion ke Kota Raya Complex
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- klia2.info
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- RM 3–5
Sunlight Taxi
- Telefon
- 1300-800-222
- Tapak web
- sunlighttaxi.com
Public Cab
- Telefon
- +603 6259 2020
- Tapak web
- publiccab.com
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Comfort Taxi
- Telefon
- +603-6179 6000
- Tapak web
- comforttaxi.com.my
Blue Cab
- Telefon
- +6012 212 1718
- Tapak web
- bluecab.my
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Suria KLCC Merdeka Square Flagpole ke kereta api, dikendalikan oleh Rapid KL, tiba di stesen Chan Sow Lin.





