Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Surbiton ke Northfields dengan bas, kereta api, kereta api bawah tanah, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bus dari Claremont Rd/ Surbiton Station ke South Ealingbus N65
44 min£2Kereta api, kereta api bawah tanah
- Naiki train dari Surbiton ke Wimbledontrain
- Naiki subway dari Wimbledon station ke Earl's Court stationsubway
- Naiki subway dari Earl's Court station ke Northfields stationsubway
52 min£9–11Teksi
- Naiki taxi dari Surbiton ke Northfieldstaxi 9.4 bt
26 min£120–160Pandu 9.4 bt
- Pandu dari Surbiton ke Northfieldscar 9.4 bt
26 min£3–4Barisan 65 bas
- Naiki bus dari Kingston Station ke South Ealingbus N65 / ...
1 j 20 min£4
Membandingkan Pilihan Perjalanan Anda
Cara paling murah untuk pergi dari Surbiton ke Northfields adalah bas yang berharga £2 dan mengambil masa 44 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Surbiton ke Northfields adalah teksi yang berharga £120 - £160 dan mengambil masa 26 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Claremont Rd/ Surbiton Station dan tiba di South Ealing. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 35 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Surbiton ke Northfields. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Surbiton dan tiba di Northfields station melalui Wimbledon station dan Earl's Court station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 52 min.
Jarak antara Surbiton dan Northfields adalah 10 batu. Jarak jalan raya ialah 9.5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Surbiton ke Northfields tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 44 min dan berharga £2.
bas dari Claremont Rd/ Surbiton Station ke South Ealing mengambil masa 35 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Surbiton Northfields ke bas, dikendalikan oleh First Bus London, berlepas dari stesen Claremont Rd/ Surbiton Station.
Perkhidmatan Surbiton Northfields ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, berlepas dari stesen Surbiton.
Perkhidmatan Surbiton Northfields ke bas, dikendalikan oleh First Bus London, tiba di stesen South Ealing.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Surbiton, England dan Northfields, London Raya, England?
- Telefon
- 0345 6000 650
- Tapak web
- South Western Railway
Kereta api dari Surbiton ke Wimbledon
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £1–4
- Jadual di
- South Western Railway
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +44 343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Wimbledon station ke Earl's Court station
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £3
- Jadual di
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Earl's Court station ke Northfields station
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £4
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customer.care@transportukbus.com
- Tapak web
- First Bus London
Bas dari Claremont Rd/ Surbiton Station ke South Ealing
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- First Bus London
Bas dari Kingston Station ke South Ealing
- Tempoh Purata
- 55 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- First Bus London
- Tempoh Purata
- 26 min
- Anggaran harga
- £120–160
Surbiton Cabs Near Me
- Telefon
- +44 20 3468 3340
- Tapak web
- surbitoncab.co.uk
Surbiton Minicab Cars
- Telefon
- +44 20 8390 5347
- Tapak web
- surbitoncars.com
Tempahan & Cara untuk Ke Sana
Perkhidmatan Surbiton Northfields ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, tiba di stesen Wimbledon.
Ya, jarak pemanduan antara Surbiton ke Northfields adalah 9 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 26 min untuk memandu dari Surbiton ke Northfields.








