Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Sunnyvale ke Soquel Dr & Rodeo Gulch Rd dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, barisan 1 bas
Terbaik- Naiki bas dari Diridon Station ke Soquel Ave & Frontbus 17
- Naiki bas dari River St S. & Soquel Ave ke Soquel Dr & Research Park Drbus 1
1 j 56 min$16–28Pandu 35.4 bt
Paling murah- Pandu dari Sunnyvale ke Soquel Dr & Rodeo Gulch Rdcar 35.4 bt
45 min$7–10Teksi
- Naiki teksi dari Sunnyvale ke Soquel Dr & Rodeo Gulch Rdtaxi 35.4 bt
45 min$120–150
Sunnyvale ke Soquel Dr & Rodeo Gulch Rd dengan kereta api dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sunnyvale ke Soquel Dr & Rodeo Gulch Rd adalah pandu yang berharga $6 - $10 dan mengambil masa 45 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sunnyvale ke Soquel Dr & Rodeo Gulch Rd adalah pandu yang berharga $6 - $10 dan mengambil masa 45 min.
Jarak antara Sunnyvale dan Soquel Dr & Rodeo Gulch Rd adalah 42 batu. Jarak jalan raya ialah 35.6 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sunnyvale ke Soquel Dr & Rodeo Gulch Rd tanpa kereta adalah dengan bas dan barisan 1 bas yang memerlukan 1j 56m dan berharga $16 - $29.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 56m untuk bertolak dari Sunnyvale ke Soquel Dr & Rodeo Gulch Rd, termasuk pertukaran.
Ya, jarak pemanduan antara Sunnyvale ke Soquel Dr & Rodeo Gulch Rd adalah 36 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 45 min untuk memandu dari Sunnyvale ke Soquel Dr & Rodeo Gulch Rd.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sunnyvale, CA, Amerika Syarikat dan Soquel Dr & Rodeo Gulch Rd, CA, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 (831) 425-8600
- Tapak web
- scmtd.com
Bas dari Diridon Station ke Soquel Ave & Front
- Tempoh Purata
- 48 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- scmetro.org
Bas dari River St S. & Soquel Ave ke Soquel Dr & Research Park Dr
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- scmetro.org
- Telefon
- +1 800-872-7245
- Tapak web
- amtrak.com
Bas dari Diridon Station ke Soquel Ave & Front
- Tempoh Purata
- 51 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- $10–16
- Jadual di
- amtrak.com
- Tempoh Purata
- 45 min
- Anggaran harga
- $120–150
Yellow Checker Cab
- Telefon
- +1 408-777-7777
- Tapak web
- yellowcheckercab.com
Taxi San Jose
- Telefon
- +1 408-459-8010
- Tapak web
- taxisanjose.com
AJ Taxi Services
- Telefon
- +1 408-759-9654
- Tapak web
- ajtaxiservices.com





