Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Straubing ke Simbach am Inn dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki train dari Plattling ke Landshuttrain Re3
- Naiki train dari Landshut ke Mühldorftrain
- Naiki train dari Mühldorf ke Simbachtrain Re4
4 j 10 min€38–173Pandu 87.8 km
Paling murah- Pandu dari Straubing ke Simbach am Inncar 87.8 km
1 j 12 min€17–24Bas
- Naiki bus dari Straubing ke Passau Hbfbus Re50
- Naiki bus dari Passau Hbf ke Simbachbus 6106
4 j 36 min
Straubing ke Simbach am Inn dengan kereta api
Membandingkan Pilihan Perjalanan Anda
Cara paling murah untuk pergi dari Straubing ke Simbach am Inn adalah pandu yang berharga €16 - €24 dan mengambil masa 1j 12m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Straubing ke Simbach am Inn adalah pandu yang berharga €16 - €24 dan mengambil masa 1j 12m.
Tidak, tiada bas terus dari Straubing ke Simbach am Inn. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Straubing dan tiba di Simbach melalui Passau Hbf. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 36m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Straubing ke Simbach am Inn. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Straubing dan tiba di Simbach melalui Plattling, Landshut dan Mühldorf. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 10m.
Jarak antara Straubing dan Simbach am Inn adalah 180 km. Jarak jalan raya ialah 87.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Straubing ke Simbach am Inn tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 4j 10m dan berharga €35 - €180.
Ia mengambil masa lebih kurang 4j 10m untuk bertolak dari Straubing ke Simbach am Inn, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Straubing Simbach am Inn ke bas, dikendalikan oleh DB SEV GmbH, berlepas dari stesen Straubing.
Perkhidmatan Straubing Simbach am Inn ke kereta api, dikendalikan oleh Deutsche Bahn Regio (DB Regional), berlepas dari stesen Plattling.
Cara terbaik untuk bertolak dari Straubing ke Simbach am Inn adalah dengan kereta api yang mengambil masa 4j 10m dan berharga €35 - €180. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga dan mengambil masa 4j 36m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Straubing, Jerman dan Simbach am Inn, Jerman?
- Telefon
- +49 30 2970
- Tapak web
- https://www.bahn.de/
Kereta api dari Plattling ke Landshut
Kereta api dari Landshut ke Mühldorf
Kereta api dari Mühldorf ke Simbach
- Telefon
- +49 30 2970
- Tapak web
- https://www.bahn.de/
Kereta api dari Mühldorf ke Simbach
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €6–14
- Jadual di
- bahn.de
- E-mel
- ersatzverkehr@deutschebahn.com
- Tapak web
- DB SEV GmbH
Bas dari Straubing ke Passau Hbf
- Tempoh Purata
- 1 j 30 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- DB SEV GmbH
- Telefon
- +49 8191 940270
- E-mel
- info@deumobil.com
- Tapak web
- deu.mobil GmbH
Bas dari Straubing ke Passau Hbf
- Tempoh Purata
- 1 j 30 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Jadual di
- deu.mobil GmbH
- Telefon
- +49 89 551 86 555
- E-mel
- auskunft@rvo-bus.de
- Tapak web
- dbregiobus-bayern.de
Bas dari Passau Hbf ke Simbach
- Tempoh Purata
- 2 j 6 min
- Kekerapan
- 5 kali seminggu
- Anggaran harga
- €17–24
- Jadual di
- dbregiobus-bayern.de
Tempahan & Cara untuk Ke Sana
Perkhidmatan Straubing Simbach am Inn ke bas, dikendalikan oleh DB SEV GmbH, tiba di stesen Passau Hbf.
Perkhidmatan Straubing Simbach am Inn ke kereta api, dikendalikan oleh Deutsche Bahn Regio (DB Regional), tiba di stesen Landshut.
Ya, jarak pemanduan antara Straubing ke Simbach am Inn adalah 88 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 12m untuk memandu dari Straubing ke Simbach am Inn.
Tempah tiket Straubing Simbach am Inn ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.










