Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Stesen tiub Waterloo ke O2 Academy Islington dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Waterloo station ke Bank stationsubway Waterloo & City
- Naiki kereta api bawah tanah dari Bank station ke Angel stationsubway Northern
15 min£3–4Kereta api bawah tanah, barisan 38 bas
- Naiki kereta api bawah tanah dari Waterloo station ke Tottenham Court Road stationsubway Northern
- Naiki bas dari Tottenham Court Road Station / New Oxford Street ke Angel Stationbus N41 / ...
22 min£5–6Teksi
- Naiki teksi dari Stesen tiub Waterloo ke O2 Academy Islingtontaxi 3 bt
10 min£16–20Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Stesen tiub Waterloo ke O2 Academy Islingtonwalk 2.7 bt
52 minBarisan 341 bas
- Naiki bas dari Waterloo Station / Waterloo Road ke Angel Stationbus 341
30 min£3
Stesen tiub Waterloo ke O2 Academy Islington dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Stesen tiub Waterloo ke O2 Academy Islington adalah barisan 341 bas yang berharga £3 dan mengambil masa 30 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Stesen tiub Waterloo ke O2 Academy Islington adalah teksi yang berharga £16 - £20 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Waterloo Station / Waterloo Road dan tiba di Angel Station. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 29 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Stesen tiub Waterloo ke O2 Academy Islington. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Waterloo station dan tiba di Angel station melalui Bank station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 15 min.
Jarak antara Stesen tiub Waterloo dan O2 Academy Islington adalah 3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Stesen tiub Waterloo ke O2 Academy Islington tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 15 min dan berharga £3 - £4.
Ia mengambil masa lebih kurang 15 min untuk bertolak dari Stesen tiub Waterloo ke O2 Academy Islington, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Stesen tiub Waterloo O2 Academy Islington ke bas, dikendalikan oleh Arriva UK, berlepas dari stesen Waterloo Station / Waterloo Road.
Perkhidmatan Stesen tiub Waterloo O2 Academy Islington ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen Waterloo station.
Perkhidmatan Stesen tiub Waterloo O2 Academy Islington ke bas, dikendalikan oleh Arriva UK, tiba di stesen Angel Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Stesen tiub Waterloo, London Raya, England dan O2 Academy Islington, England?
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Waterloo station ke Bank station
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–3
- Peak
- £2–3
Kereta api bawah tanah dari Bank station ke Angel station
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £1
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £1
- Peak
- £1
Kereta api bawah tanah dari Waterloo station ke Tottenham Court Road station
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–3
- Peak
- £2–3
- Telefon
- +44 344 800 44 11
- E-mel
- customer.services@arriva.co.uk
- Tapak web
- arrivabus.co.uk
Bas dari Tottenham Court Road Station / New Oxford Street ke Angel Station
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £3
- Tempah di
- arrivabus.co.uk
- Adult Single All Zone
- £3
Bas dari Waterloo Station / Waterloo Road ke Angel Station
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £3
- Tempah di
- arrivabus.co.uk
- Adult Single All Zone
- £3
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- £16–20
Lambeth Cabs
- Telefon
- +44 20 3051 8618
- Tapak web
- lambethcabs.co.uk
Gipsy Hill Cabs Airport Transfers
- Telefon
- +44 20 8659 9999
- Tapak web
- gipsyhillminicabs.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Stesen tiub Waterloo O2 Academy Islington ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Bank station.








