Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Stesen MRT Raffles Place ke Stesen MRT Rochor dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 57 bas
Terbaik- Naiki bas dari Fullerton Sq ke Rochor Stnbus 57
14 min$1Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Telok Ayer ke Rochorsubway Dt
15 min$1–2Teksi
- Naiki teksi dari Stesen MRT Raffles Place ke Stesen MRT Rochortaxi 3.2 km
3 min$6–8Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Stesen MRT Raffles Place ke Stesen MRT Rochorwalk 2.9 km
34 min
Stesen MRT Raffles Place ke Stesen MRT Rochor dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Stesen MRT Raffles Place ke Stesen MRT Rochor adalah barisan 57 bas yang berharga $1 dan mengambil masa 14 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Stesen MRT Raffles Place ke Stesen MRT Rochor adalah teksi yang berharga $6 - $8 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Fullerton Sq dan tiba di Rochor Stn. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Telok Ayer dan tiba di Rochor. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Jarak antara Stesen MRT Raffles Place dan Stesen MRT Rochor adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Stesen MRT Raffles Place ke Stesen MRT Rochor tanpa kereta adalah dengan barisan 57 bas yang memerlukan 14 min dan berharga $1.
barisan 57 bas dari Fullerton Sq ke Rochor Stn mengambil masa 9 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Stesen MRT Raffles Place Stesen MRT Rochor ke bas, dikendalikan oleh _STARMART_EXPRESS, berlepas dari stesen Fullerton Sq.
Perkhidmatan Stesen MRT Raffles Place Stesen MRT Rochor ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, berlepas dari stesen Telok Ayer.
Perkhidmatan Stesen MRT Raffles Place Stesen MRT Rochor ke bas, dikendalikan oleh _STARMART_EXPRESS, tiba di stesen Rochor Stn.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Stesen MRT Raffles Place, Singapura dan Stesen MRT Rochor, Singapura?
- Telefon
- 1800 336 8900
- Tapak web
- smrt.com.sg
Kereta api bawah tanah dari Telok Ayer ke Rochor
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- smrt.com.sg
- Telefon
- 1800 - 287 2727
- E-mel
- customercare@sbstransit.com.sg
- Tapak web
- sbstransit.com.sg
Bas dari Fullerton Sq ke Rochor Stn
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- sbstransit.com.sg
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- $6–8
STRIDES Premier
- Telefon
- +65 6555 8888
- Tapak web
- stridespremier.com.sg
Comfort Delgro
- Telefon
- +65 6550 8668
- Tapak web
- cdgtaxi.com.sg
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Stesen MRT Raffles Place Stesen MRT Rochor ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, tiba di stesen Rochor.





