Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Stesen MRT Lavender ke One Raffles Quay dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Lavender ke Raffles Placesubway Ew
12 min$1–2Barisan 100 bas
- Naiki bas dari Opp Blk 4 ke One Raffles Quaybus 100 / ...
22 min$1–3Teksi
- Naiki teksi dari Stesen MRT Lavender ke One Raffles Quaytaxi 3.5 km
3 min$6–8Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Stesen MRT Lavender ke One Raffles Quaywalk 3.7 km
44 min
Stesen MRT Lavender ke One Raffles Quay dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Stesen MRT Lavender ke One Raffles Quay adalah kereta api bawah tanah yang berharga $1 - $2 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Stesen MRT Lavender ke One Raffles Quay adalah teksi yang berharga $6 - $8 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Opp Blk 4 dan tiba di One Raffles Quay. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 15 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Lavender dan tiba di Raffles Place. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Jarak antara Stesen MRT Lavender dan One Raffles Quay adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Stesen MRT Lavender ke One Raffles Quay tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 12 min dan berharga $1 - $2.
kereta api bawah tanah dari Lavender ke Raffles Place mengambil masa 7 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Stesen MRT Lavender One Raffles Quay ke bas, dikendalikan oleh SBS Transit, berlepas dari stesen Opp Blk 4.
Perkhidmatan Stesen MRT Lavender One Raffles Quay ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, berlepas dari stesen Lavender.
Perkhidmatan Stesen MRT Lavender One Raffles Quay ke bas, dikendalikan oleh SBS Transit, tiba di stesen One Raffles Quay.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Stesen MRT Lavender, Singapura dan One Raffles Quay, Singapura?
- Telefon
- 1800 336 8900
- Tapak web
- smrt.com.sg
Kereta api bawah tanah dari Lavender ke Raffles Place
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- smrt.com.sg
- Telefon
- 1800 - 287 2727
- E-mel
- customercare@sbstransit.com.sg
- Tapak web
- sbstransit.com.sg
Bas dari Opp Blk 4 ke One Raffles Quay
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- sbstransit.com.sg
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- $6–8
STRIDES Premier
- Telefon
- +65 6555 8888
- Tapak web
- stridespremier.com.sg
Comfort Delgro
- Telefon
- +65 6550 8668
- Tapak web
- cdgtaxi.com.sg
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Stesen MRT Lavender One Raffles Quay ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, tiba di stesen Raffles Place.





