Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Stesen LRT PWTC ke Kota Raya Complex dengan kereta api bawah tanah, teksi, jalan kaki, atau bas
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Pwtc ke Masjid Jameksubway Agl / ...
12 minRM 1–2Teksi
- Naiki teksi dari Stesen LRT PWTC ke Kota Raya Complextaxi 3.7 km
4 minRM 3–5Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Stesen LRT PWTC ke Kota Raya Complexwalk 3.2 km
38 minBarisan 100 bas
- Naiki bas dari Pasar Chow Kit ke Hub Lebuh Pudubus 100
14 minBarisan 173 bas
- Naiki bas dari Kl50 Damai Hospital ke Kl1934 Muzium Tekstil Negarabus 171 / ...
23 minRM 1–5
Stesen LRT PWTC ke Kota Raya Complex dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Stesen LRT PWTC ke Kota Raya Complex adalah kereta api bawah tanah yang berharga RM 1 - RM 2 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Stesen LRT PWTC ke Kota Raya Complex adalah teksi yang berharga RM 3 - RM 5 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Pasar Chow Kit dan tiba di Hub Lebuh Pudu. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Pwtc dan tiba di Masjid Jamek. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Jarak antara Stesen LRT PWTC dan Kota Raya Complex adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Stesen LRT PWTC ke Kota Raya Complex tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 12 min dan berharga RM 1 - RM 2.
kereta api bawah tanah dari Pwtc ke Masjid Jamek mengambil masa 5 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Stesen LRT PWTC Kota Raya Complex ke bas, dikendalikan oleh Selangor Bus, berlepas dari stesen Pasar Chow Kit.
Perkhidmatan Stesen LRT PWTC Kota Raya Complex ke kereta api, dikendalikan oleh Rapid KL, berlepas dari stesen Pwtc.
Perkhidmatan Stesen LRT PWTC Kota Raya Complex ke bas, dikendalikan oleh Selangor Bus, tiba di stesen Hub Lebuh Pudu.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Stesen LRT PWTC, Malaysia dan Kota Raya Complex, Malaysia?
- Telefon
- +60 3 7885 2585
- E-mel
- suggest@rapidkl.com.my
- Tapak web
- myrapid.com.my
Kereta api bawah tanah dari Pwtc ke Masjid Jamek
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- RM 1–2
- Jadual di
- myrapid.com.my
Bas dari Pasar Chow Kit ke Hub Lebuh Pudu
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Telefon
- +60 3 7885 2585
- E-mel
- suggest@rapidkl.com.my
- Tapak web
- myrapid.com.my
Bas dari Kl50 Damai Hospital ke Kl1934 Muzium Tekstil Negara
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- RM 1–5
- Jadual di
- myrapid.com.my
- Tempoh Purata
- 4 min
- Anggaran harga
- RM 3–5
Sunlight Taxi
- Telefon
- 1300-800-222
- Tapak web
- sunlighttaxi.com
Public Cab
- Telefon
- +603 6259 2020
- Tapak web
- publiccab.com
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Comfort Taxi
- Telefon
- +603-6179 6000
- Tapak web
- comforttaxi.com.my
Blue Cab
- Telefon
- +6012 212 1718
- Tapak web
- bluecab.my
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Stesen LRT PWTC Kota Raya Complex ke kereta api, dikendalikan oleh Rapid KL, tiba di stesen Masjid Jamek.




