Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Station Approach / South Ruislip Stn ke Heathrow Terminals 2 & 3 dengan bas, kereta api bawah tanah, kereta api, teksi, kereta, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Northolt Station ke Heathrow Central Bus StationSl9
50 min£4–5Pandu 8.4 bt
Paling murah- Pandu dari Station Approach / South Ruislip Stn ke Heathrow Terminals 2 & 38.4 bt
12 min£3Kereta api bawah tanah, kereta api
- Naiki kereta api bawah tanah dari South Ruislip station ke North Acton stationCentral
- Naiki kereta api dari Ealing Broadway ke Heathrow Terminals 2 & 3Elizabeth / ...
55 min£13–16Teksi
- Naiki teksi dari Station Approach / South Ruislip Stn ke Heathrow Terminals 2 & 38.4 bt
12 min£26–32Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Station Approach / South Ruislip Stn ke London Heathrow Airport8.5 bt
13 minBas, barisan 105 bas
- Naiki bas dari Station Approach / South Ruislip Stn ke Clifton RoadE7
- Naiki bas dari Ruislip Road East ke Heathrow Central Bus Station105
1 j 20 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Station Approach / South Ruislip Stn ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah pandu yang berharga £2 - £3 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Station Approach / South Ruislip Stn ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah teksi yang berharga £26 - £32 dan mengambil masa 12 min.
Tidak, tiada bas terus dari Station Approach / South Ruislip Stn ke Heathrow Terminals 2 & 3. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Station Approach / South Ruislip Stn dan tiba di Heathrow Central Bus Station melalui Ruislip Road East. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 20m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Station Approach / South Ruislip Stn ke Heathrow Terminals 2 & 3. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari South Ruislip station dan tiba di Heathrow Terminals 2 & 3 melalui North Acton station dan Ealing Broadway. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 55 min.
Jarak antara Station Approach / South Ruislip Stn dan Heathrow Terminals 2 & 3 adalah 11 batu. Jarak jalan raya ialah 8.5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Station Approach / South Ruislip Stn ke Heathrow Terminals 2 & 3 tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 50 min dan berharga £4 - £5.
Ia mengambil masa lebih kurang 50 min untuk bertolak dari Station Approach / South Ruislip Stn ke Heathrow Terminals 2 & 3, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Station Approach / South Ruislip Stn Heathrow Terminals 2 & 3 ke bas, dikendalikan oleh Abellio London, berlepas dari stesen Station Approach / South Ruislip Stn.
Perkhidmatan Station Approach / South Ruislip Stn Heathrow Terminals 2 & 3 ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen South Ruislip station.
Perkhidmatan Station Approach / South Ruislip Stn Heathrow Terminals 2 & 3 ke bas, dikendalikan oleh Abellio London, tiba di stesen Clifton Road.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Station Approach / South Ruislip Stn, England dan Heathrow Terminals 2 & 3, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari South Ruislip station ke North Acton station
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–4
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–3
- Peak
- £2–4
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Ealing Broadway ke Heathrow Terminals 2 & 3
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £10–11
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Tapak web
- ratpdevtransitlondon.com
Bas dari Northolt Station ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- ratpdevtransitlondon.com
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customerservices@tfl.gov.uk
- Tapak web
- metroline.co.uk
Bas dari Northolt Station ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
- Telefon
- +44 20 7788 8550
- E-mel
- customer.care@abellio.co.uk
- Tapak web
- transportukbus.com
Bas dari Station Approach / South Ruislip Stn ke Clifton Road
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- transportukbus.com
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customer.care@transportukbus.com
- Tapak web
- firstbus.co.uk
Bas dari Ruislip Road East ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 57 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- firstbus.co.uk
- Tempoh Purata
- 12 min
- Anggaran harga
- £26–32
Mealing Taxis Ltd
- Telefon
- +44 1923 823 880
- Tapak web
- mealings.co.uk
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Station Approach / South Ruislip Stn ke London Heathrow Airport
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Station Approach / South Ruislip Stn Heathrow Terminals 2 & 3 ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen North Acton station.
Ya, jarak pemanduan antara Station Approach / South Ruislip Stn ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah 8 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 12 min untuk memandu dari Station Approach / South Ruislip Stn ke Heathrow Terminals 2 & 3.






