Terdapat 8 cara untuk bertolak dari Starmall EDSA-Shaw ke Alabang Town Center Bus Terminal dengan bas, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Epifanio de los Santos Avenue / Shaw Blvd Intersection, Mandaluyong City, Manila ke Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, ManilaSta Maria - Baclaran NLEX EDSA / ...
- Naiki bas dari Greenbelt 5 ke Alabang Town Center Bus Terminal
1 j 40 min₱126–178Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari Shaw Boulevard Station ke MRT-3 Magallanes Station, EDSA, Makati City, Manila
- Naiki kereta api dari EDSA/Magallanes ke AlabangTutuban
2 j 8 min₱31–44Teksi
- Naiki teksi dari Starmall EDSA-Shaw ke Alabang Town Center Bus Terminal22.4 km
22 min₱380–460Pandu 22.4 km
- Pandu dari Starmall EDSA-Shaw ke Alabang Town Center Bus Terminal22.4 km
22 min₱172–248Bas melalui MRT-3 Ayala Station, Makati City, Manila
- Naiki bas dari Greenbelt 5 ke Alabang Town Center Bus Terminal
1 j 42 min₱116–158Bas #2
- Naiki bas dari Epifanio de los Santos Avenue / Shaw Blvd Intersection, Mandaluyong City, Manila ke South Luzon Expressway / Montillano St Intersection, Muntinlupa City, ManilaMalanday - Muntinlupa via Edsa, Monumento / ...
1 j 49 min₱101–150Bas #3
- Naiki bas dari Epifanio de los Santos Avenue / Shaw Blvd Intersection, Mandaluyong City, Manila ke South Luzon Expressway, Muntinlupa City, ManilaAlabang - Malanday via EDSA, McArthur / ...
2 j 2 min₱85–130Bas #4
- Naiki bas dari SM Megamall ke Alabang Town Center Bus Terminal
2 j 30 min₱100–140
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Starmall EDSA-Shaw ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah kereta api yang berharga ₱30 - ₱45 dan mengambil masa 2j 8m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Starmall EDSA-Shaw ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah teksi yang berharga ₱380 - ₱460 dan mengambil masa 22 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Epifanio de los Santos Avenue / Shaw Blvd Intersection, Mandaluyong City, Manila dan tiba di South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 37m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Starmall EDSA-Shaw ke Alabang Town Center Bus Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Shaw Boulevard Station dan tiba di Alabang melalui EDSA/Magallanes. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 8m.
Jarak antara Starmall EDSA-Shaw dan Alabang Town Center Bus Terminal adalah 40 km. Jarak jalan raya ialah 22.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Starmall EDSA-Shaw ke Alabang Town Center Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 40m dan berharga ₱120 - ₱180.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 40m untuk bertolak dari Starmall EDSA-Shaw ke Alabang Town Center Bus Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Starmall EDSA-Shaw Alabang Town Center Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Epifanio de los Santos Avenue / Shaw Blvd Intersection, Mandaluyong City, Manila.
Perkhidmatan Starmall EDSA-Shaw Alabang Town Center Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Rail, berlepas dari stesen Shaw Boulevard Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Starmall EDSA-Shaw ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah dengan bas yang mengambil masa 1j 40m dan berharga ₱120 - ₱180. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga ₱30 - ₱45 dan mengambil masa 2j 8m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Starmall EDSA-Shaw, Filipina dan Alabang Town Center Bus Terminal, Filipina?
- Telefon
- 8929-5347 local 2810
- E-mel
- feedback@dotcmrt3.gov.ph
- Tapak web
- facebook.com
Kereta api dari Shaw Boulevard Station ke MRT-3 Magallanes Station, EDSA, Makati City, Manila
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱17–19
- Jadual di
- dotrmrt3.gov.ph
- Telefon
- 5319-0041
- E-mel
- support@pnr.gov.ph
- Tapak web
- pnr.gov.ph
Kereta api dari EDSA/Magallanes ke Alabang
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱14–25
- Jadual di
- facebook.com
- Ordinary
- ₱14–20
- Aircon
- ₱18–25
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Epifanio de los Santos Avenue / Shaw Blvd Intersection, Mandaluyong City, Manila ke Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, Manila
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱26–40
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Epifanio de los Santos Avenue / Shaw Blvd Intersection, Mandaluyong City, Manila ke South Luzon Expressway / Montillano St Intersection, Muntinlupa City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 40 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱85–130
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Epifanio de los Santos Avenue / Shaw Blvd Intersection, Mandaluyong City, Manila ke South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 37 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱85–130
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Telefon
- (02) 807-6972
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Greenbelt 5 ke Alabang Town Center Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱100–140
- Jadual di
- facebook.com
Bas dari SM Megamall ke Alabang Town Center Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 2 j 22 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- ₱100–140
- Jadual di
- facebook.com
- Tempoh Purata
- 22 min
- Anggaran harga
- ₱380–460
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Starmall EDSA-Shaw Alabang Town Center Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, Manila.
Perkhidmatan Starmall EDSA-Shaw Alabang Town Center Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Rail, tiba di stesen MRT-3 Magallanes Station, EDSA, Makati City, Manila.
Ya, jarak pemanduan antara Starmall EDSA-Shaw ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah 22 km. Ia mengambil masa lebih kurang 22 min untuk memandu dari Starmall EDSA-Shaw ke Alabang Town Center Bus Terminal.










