Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Stadium Emirates ke Heathrow Terminal 5 dengan kereta api bawah tanah, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Holloway Road Station ke Heathrow Terminal 5 stationPiccadilly
1 j 16 min£3–6Bas
- Naiki bas dari Sobell Centre ke Trafalgar SquareN279 / ...
- Naiki bas dari Trafalgar Square ke Heathrow Terminal 5N9
2 j 52 min£4–25Pandu 22.8 bt
- Pandu dari Stadium Emirates ke Heathrow Terminal 522.8 bt
45 min£6–9Teksi
- Naiki teksi dari Stadium Emirates ke Heathrow Terminal 522.8 bt
45 min£95–120
Stadium Emirates ke Heathrow Terminal 5 dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Stadium Emirates ke Heathrow Terminal 5 adalah kereta api bawah tanah yang berharga £3 - £6 dan mengambil masa 1j 16m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Stadium Emirates ke Heathrow Terminal 5 adalah pandu yang berharga £5 - £9 dan mengambil masa 45 min.
Tidak, tiada bas terus dari Stadium Emirates ke Heathrow Terminal 5. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Sobell Centre dan tiba di Heathrow Terminal 5 melalui Trafalgar Square. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 52m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Holloway Road Station dan tiba di Heathrow Terminal 5 station. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 8m.
Jarak antara Stadium Emirates dan Heathrow Terminal 5 adalah 22 batu. Jarak jalan raya ialah 22.9 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Stadium Emirates ke Heathrow Terminal 5 tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 16m dan berharga £3 - £6.
kereta api bawah tanah dari Holloway Road Station ke Heathrow Terminal 5 station mengambil masa 1j 8m termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Stadium Emirates Heathrow Terminal 5 ke bas, dikendalikan oleh Arriva UK, berlepas dari stesen Sobell Centre.
Perkhidmatan Stadium Emirates Heathrow Terminal 5 ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen Holloway Road Station.
Perkhidmatan Stadium Emirates Heathrow Terminal 5 ke bas, dikendalikan oleh Arriva UK, tiba di stesen Trafalgar Square.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Stadium Emirates, England dan Heathrow Terminal 5, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Holloway Road Station ke Heathrow Terminal 5 station
- Tempoh Purata
- 1 j 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £3–6
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £3–5
- Peak
- £4–6
- Telefon
- +44 344 800 44 11
- E-mel
- customer.services@arriva.co.uk
- Tapak web
- arrivabus.co.uk
Bas dari Sobell Centre ke Trafalgar Square
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £3
- Tempah di
- arrivabus.co.uk
- Adult Single All Zone
- £3
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- galcustomerservices@goaheadlondon.com
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Sobell Centre ke Trafalgar Square
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–24
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–24
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customerservices@tfl.gov.uk
- Tapak web
- metroline.co.uk
Bas dari Trafalgar Square ke Heathrow Terminal 5
- Tempoh Purata
- 1 j 26 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
- Tempoh Purata
- 45 min
- Anggaran harga
- £95–120
Minicabs North London
- Telefon
- +44 208 226 5472
- Tapak web
- minicabsnorthlondon.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Stadium Emirates Heathrow Terminal 5 ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Heathrow Terminal 5 station.
Ya, jarak pemanduan antara Stadium Emirates ke Heathrow Terminal 5 adalah 23 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 45 min untuk memandu dari Stadium Emirates ke Heathrow Terminal 5.






