Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Stadium Azteca ke Castillo de Chapultepec dengan trem, kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 1 trem, barisan 2 kereta api bawah tanah, barisan 1 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki trem dari Estadio Azteca ke Tasqueña1
- Naiki kereta api bawah tanah dari Tasqueña ke Pino Suárez2
- Naiki kereta api bawah tanah dari Pino Suárez ke Chapultepec1
1 j 10 minPandu 14.9 km
Paling murah- Pandu dari Stadium Azteca ke Castillo de Chapultepec14.9 km
20 min$29–41Bas
- Naiki bas dari Tlalpan - Estadio Azteca ke Base San Jerónimo y José María Pino Suárez17G
1 j 31 minTeksi
- Naiki teksi dari Stadium Azteca ke Castillo de Chapultepec14.9 km
20 min$160–190Bas melalui Base Cetram Chapultepec
- Naiki bas dari Tlalpan - Estadio Azteca ke Base San Jerónimo y José María Pino Suárez17G
- Naiki bas dari Eje 1A Sur José María Izazaga - José María Pino Suárez ke Base Cetram Chapultepec19C
1 j 39 minBas #2
- Naiki bas dari Periférico - Renato Leduc ke Periférico - Feria de Chapultepec1A
2 j 8 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Stadium Azteca ke Castillo de Chapultepec adalah pandu yang berharga $28 - $45 dan mengambil masa 20 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Stadium Azteca ke Castillo de Chapultepec adalah teksi yang berharga $160 - $190 dan mengambil masa 20 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Periférico - Renato Leduc dan tiba di Periférico - Feria de Chapultepec. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 14m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Stadium Azteca ke Castillo de Chapultepec. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Estadio Azteca dan tiba di Chapultepec melalui Tasqueña dan Pino Suárez. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 10m.
Jarak antara Stadium Azteca dan Castillo de Chapultepec adalah 22 km. Jarak jalan raya ialah 14.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Stadium Azteca ke Castillo de Chapultepec tanpa kereta adalah dengan barisan 1 trem dan barisan 2 kereta api bawah tanah dan barisan 1 kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 10m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 10m untuk bertolak dari Stadium Azteca ke Castillo de Chapultepec, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Stadium Azteca Castillo de Chapultepec ke bas, dikendalikan oleh Corredores Concesionados CDMX, berlepas dari stesen Tlalpan - Estadio Azteca.
Perkhidmatan Stadium Azteca Castillo de Chapultepec ke kereta api, dikendalikan oleh Servicio de Transportes Eléctricos, berlepas dari stesen Estadio Azteca.
Perkhidmatan Stadium Azteca Castillo de Chapultepec ke bas, dikendalikan oleh Corredores Concesionados CDMX, tiba di stesen Base San Jerónimo y José María Pino Suárez.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Stadium Azteca, Mexico dan Castillo de Chapultepec, Mexico?
- Telefon
- +52 55 2595 0000
- E-mel
- sugiere@ste.cdmx.gob.mx
- Tapak web
- ste.cdmx.gob.mx
Trem dari Estadio Azteca ke Tasqueña
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- ste.cdmx.gob.mx
- Telefon
- +52 55 5709 9213
- E-mel
- redessociales@metro.cdmx.gob.mx
- Tapak web
- metro.cdmx.gob.mx
Kereta api bawah tanah dari Tasqueña ke Pino Suárez
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $5
- Jadual di
- metro.cdmx.gob.mx
Kereta api bawah tanah dari Pino Suárez ke Chapultepec
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- metro.cdmx.gob.mx
- E-mel
- atnciudadana.semovi@gmail.com
- Tapak web
- rtp.cdmx.gob.mx
Bas dari Tlalpan - Estadio Azteca ke Base San Jerónimo y José María Pino Suárez
- Tempoh Purata
- 54 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- rtp.cdmx.gob.mx
Bas dari Eje 1A Sur José María Izazaga - José María Pino Suárez ke Base Cetram Chapultepec
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- rtp.cdmx.gob.mx
Bas dari Periférico - Renato Leduc ke Periférico - Feria de Chapultepec
- Tempoh Purata
- 1 j 14 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- rtp.cdmx.gob.mx
- Tempoh Purata
- 20 min
- Anggaran harga
- $160–190
Taxis Base Caseta
- Telefon
- +52 552 245 1308
Base de Taxis Francisco Goitia
- Telefon
- +52 555 489 4895
Taximetros Churubusco
- Telefon
- +52 55 5803 9165
Taxi Amigo
- Telefon
- +52 55 5634 5273
- Tapak web
- facebook.com
Sitio De Taxis 183
- Telefon
- +52 55 5670 1815
- Tapak web
- facebook.com
Sitio 118 Plaza Universidad
- Telefon
- +52 55 5688 9731
Taxi Mex
- Telefon
- +52 559 297 3178
- Tapak web
- taximex.com.mx
Servitaxis Sitio 152
- Telefon
- +52 555 516 6020
- Tapak web
- sitio152servitaxis.com
Radio Taxi Sitio 153
- Telefon
- +52 555 674 6120
- Tapak web
- radiotaxisitio153.com
Porto Taxi Ejecutivo
- Telefon
- +52 555 786 8993
- Tapak web
- portotaxiejecutivo.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Stadium Azteca Castillo de Chapultepec ke kereta api, dikendalikan oleh Servicio de Transportes Eléctricos, tiba di stesen Tasqueña.
Ya, jarak pemanduan antara Stadium Azteca ke Castillo de Chapultepec adalah 15 km. Ia mengambil masa lebih kurang 20 min untuk memandu dari Stadium Azteca ke Castillo de Chapultepec.





