Terdapat 4 cara untuk bertolak dari St. George Terminal ke Manor Rd/Forest Av dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Saint George Ferry/Ramp C S48 & S98 ke Forest Av/Manor RdS48 / ...
22 min$2–7Teksi
- Naiki teksi dari St. George Terminal ke Manor Rd/Forest Av3.5 bt
11 min$18–22Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari St. George Terminal ke Manor Rd/Forest Av3.3 bt
1 j 4 minBas melalui Bay St/Nick Laporte Pl
- Naiki bas dari Bay St/Nick Laporte Pl ke Forest Av/Manor RdS48
23 min$2–7
St. George Terminal ke Manor Rd/Forest Av dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari St. George Terminal ke Manor Rd/Forest Av adalah bas yang berharga $2 - $7 dan mengambil masa 22 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari St. George Terminal ke Manor Rd/Forest Av adalah teksi yang berharga $18 - $22 dan mengambil masa 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Saint George Ferry/Ramp C S48 & S98 dan tiba di Forest Av/Manor Rd. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Jarak antara St. George Terminal dan Manor Rd/Forest Av adalah 3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari St. George Terminal ke Manor Rd/Forest Av tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 22 min dan berharga $2 - $7.
bas dari Saint George Ferry/Ramp C S48 & S98 ke Forest Av/Manor Rd mengambil masa 22 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan St. George Terminal Manor Rd/Forest Av ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen Saint George Ferry/Ramp C S48 & S98.
Perkhidmatan St. George Terminal Manor Rd/Forest Av ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di stesen Forest Av/Manor Rd.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara St. George Terminal, NY, Amerika Syarikat dan Manor Rd/Forest Av, NY, Amerika Syarikat?
- Tapak web
- mta.info
Bas dari Saint George Ferry/Ramp C S48 & S98 ke Forest Av/Manor Rd
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
Bas dari Bay St/Nick Laporte Pl ke Forest Av/Manor Rd
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- $18–22
NYC.gov
- Tapak web
- nyc.gov
La Revancha
- Telefon
- +1 718-236-2424
- Tapak web
- larevancha.net
Chico Express
- Telefon
- +1 718-256-6666
- Tapak web
- chicoexpress.net
Bay Express
- Telefon
- +1 718-232-3434
Elizabeth Taxi
- Telefon
- +1 908-344-1729
- Tapak web
- elizabethtaxi.com
Black Cabby
- Telefon
- +1 908-76-82947
- Tapak web
- blackcabby.com
Newark Airport Taxi
- Telefon
- +1 973-273-4420
- Tapak web
- newarkairporttaxi.us
Jacob's Taxi Service
- Telefon
- +1 973-673-5900
- Tapak web
- jacobstaxiservice.com
Gold Lincoln Taxi
- Telefon
- +1 973-344-5566
- Tapak web
- goldlincolntaxinj.com
