Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Springvale ke Swinburne University of Technology dengan kereta api, bas, teksi, kereta, atau trem
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Springvale Station ke Richmond StationPakenham / ...
44 min$6Pandu 20.5 km
Paling murah- Pandu dari Springvale ke Swinburne University of Technology20.5 km
19 min$4–6Kereta api, barisan 624 bas
- Naiki kereta api dari Springvale Station ke Caulfield StationPakenham / ...
- Naiki bas dari Caulfield Station/Sir John Monash Dr ke Oxley Rd/Auburn Rd624
1 j 18 min$10Teksi
- Naiki teksi dari Springvale ke Swinburne University of Technology20.5 km
19 min$55–70Kereta api, barisan 16 trem
- Naiki kereta api dari Springvale Station ke Malvern StationPakenham / ...
- Naiki trem dari Malvern ke Glenferrie Station/Glenferrie Rd #7416
1 j 1 min$12
Springvale ke Swinburne University of Technology dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Springvale ke Swinburne University of Technology adalah pandu yang berharga $4 - $6 dan mengambil masa 19 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Springvale ke Swinburne University of Technology adalah teksi yang berharga $55 - $70 dan mengambil masa 19 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Springvale ke Swinburne University of Technology. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Springvale Station dan tiba di Glenferrie Station melalui Richmond Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 44 min.
Jarak antara Springvale dan Swinburne University of Technology adalah 26 km. Jarak jalan raya ialah 20.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Springvale ke Swinburne University of Technology tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 44 min dan berharga $6.
Ia mengambil masa lebih kurang 44 min untuk bertolak dari Springvale ke Swinburne University of Technology, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Springvale Swinburne University of Technology ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, berlepas dari stesen Springvale Station.
Perkhidmatan Springvale Swinburne University of Technology ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, tiba di stesen Richmond Station.
Ya, jarak pemanduan antara Springvale ke Swinburne University of Technology adalah 20 km. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Springvale ke Swinburne University of Technology.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Springvale, VIC, Australia dan Swinburne University of Technology, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.feedback@metrotrains.com.au
- Tapak web
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Springvale Station ke Richmond Station
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Springvale Station ke Caulfield Station
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Springvale Station ke Malvern Station
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- yarratrams.com.au
Trem dari Malvern ke Glenferrie Station/Glenferrie Rd #74
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- yarratrams.com.au
- Daily
- $11
- 2 hour ticket
- $6
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- ptv.vic.gov.au
Bas dari Caulfield Station/Sir John Monash Dr ke Oxley Rd/Auburn Rd
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $5
- Jadual di
- ptv.vic.gov.au
- 2 hour ticket
- $5
- Daily
- $9
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- $55–70
Dandenong Taxi Cab Service
- Telefon
- +61 3 87590231
- Tapak web
- dandenongtaxicabservice.com.au
Dandenong Taxi 24
- Telefon
- +61401638077
- Tapak web
- dandenongtaxi24.com.au
Dandenong Cabs
- Telefon
- +61 3 9799 8460








