Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Springvale South ke Chapel St/Malvern Rd dengan bas, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 902 bas, kereta api
Terbaik- Naiki bas dari Kilberry Ave/Springvale Rd ke Springvale Station/Springvale Rdbus 902 / ...
- Naiki kereta api dari Springvale Station ke South Yarra Stationtrain Pakenham / ...
55 min$12Pandu 22.8 km
Paling murah- Pandu dari Springvale South ke Chapel St/Malvern Rdcar 22.8 km
21 min$5–6Teksi
- Naiki teksi dari Springvale South ke Chapel St/Malvern Rdtaxi 22.8 km
21 min$55–70
Springvale South ke Chapel St/Malvern Rd dengan bas, kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Springvale South ke Chapel St/Malvern Rd adalah pandu yang berharga $4 - $6 dan mengambil masa 21 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Springvale South ke Chapel St/Malvern Rd adalah teksi yang berharga $55 - $70 dan mengambil masa 21 min.
Jarak antara Springvale South dan Chapel St/Malvern Rd adalah 23 km. Jarak jalan raya ialah 22.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Springvale South ke Chapel St/Malvern Rd tanpa kereta adalah dengan barisan 902 bas dan kereta api yang memerlukan 55 min dan berharga $12.
Ia mengambil masa lebih kurang 55 min untuk bertolak dari Springvale South ke Chapel St/Malvern Rd, termasuk pertukaran.
Ya, jarak pemanduan antara Springvale South ke Chapel St/Malvern Rd adalah 23 km. Ia mengambil masa lebih kurang 21 min untuk memandu dari Springvale South ke Chapel St/Malvern Rd.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Springvale South, VIC, Australia dan Chapel St/Malvern Rd, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.feedback@metrotrains.com.au
- Tapak web
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Springvale Station ke South Yarra Station
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- transport.vic.gov.au
Bas dari Kilberry Ave/Springvale Rd ke Springvale Station/Springvale Rd
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- Daily
- $12
- 2 hour ticket
- $6
- Tempoh Purata
- 21 min
- Anggaran harga
- $55–70
Dandenong Taxi Cab Service
- Telefon
- +61 3 87590231
- Tapak web
- dandenongtaxicabservice.com.au
Dandenong Taxi 24
- Telefon
- +61401638077
- Tapak web
- dandenongtaxi24.com.au
Dandenong Cabs
- Telefon
- +61 3 9799 8460






