Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Spring St (Stesen) ke Tiffany and Company Building dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah melalui W 4 St-Wash Sq
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Spring St ke W 4 St-Wash SqC / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari W 4 St-Wash Sq ke 34 St-Herald SqF / ...
16 minBas
Paling murah- Naiki bas dari 6 Av/Prince St ke 6 Av/W 34 StM55
25 min$2–7Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Prince St ke 34 St-Herald SqN / ...
23 minTeksi
- Naiki teksi dari Spring St (Stesen) ke Tiffany and Company Building2.3 bt
6 min$13–17Bas melalui 6 Av/W 38 St
- Naiki bas dari 6 Av/Prince St ke 6 Av/W 38 StM55
26 min$2–7Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Spring St (Stesen) ke Tiffany and Company Building2.1 bt
39 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Spring St (Stesen) ke Tiffany and Company Building adalah bas yang berharga $2 - $7 dan mengambil masa 25 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Spring St (Stesen) ke Tiffany and Company Building adalah teksi yang berharga $13 - $17 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari 6 Av/Prince St dan tiba di 6 Av/W 34 St. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Prince St dan tiba di 34 St-Herald Sq. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Jarak antara Spring St (Stesen) dan Tiffany and Company Building adalah 2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Spring St (Stesen) ke Tiffany and Company Building tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah melalui W 4 St-Wash Sq yang memerlukan 16 min dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 16 min untuk bertolak dari Spring St (Stesen) ke Tiffany and Company Building, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Spring St (Stesen) Tiffany and Company Building ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen 6 Av/Prince St.
Perkhidmatan Spring St (Stesen) Tiffany and Company Building ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, berlepas dari stesen Spring St.
Perkhidmatan Spring St (Stesen) Tiffany and Company Building ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di stesen 6 Av/W 34 St.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Spring St (Stesen), NY, Amerika Syarikat dan Tiffany and Company Building, NY, Amerika Syarikat?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Tapak web
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari Spring St ke W 4 St-Wash Sq
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari W 4 St-Wash Sq ke 34 St-Herald Sq
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari Prince St ke 34 St-Herald Sq
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- mta.info
- Tapak web
- mta.info
Bas dari 6 Av/Prince St ke 6 Av/W 34 St
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
Bas dari 6 Av/Prince St ke 6 Av/W 38 St
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- $13–17
Yellow Cab
- Telefon
- +1 866-983-4195
- Tapak web
- yellowcabnyctaxi.com
NYC.gov
- Tapak web
- nyc.gov
La Revancha
- Telefon
- +1 718-236-2424
- Tapak web
- larevancha.net
Chico Express
- Telefon
- +1 718-256-6666
- Tapak web
- chicoexpress.net
Bay Express
- Telefon
- +1 718-232-3434
Scotty's Taxi
- Telefon
- +1 210-943-1234
- Tapak web
- scottystaxicab.com
Lime Car Service & Taxi
- Telefon
- +1 201-461-9999
- Tapak web
- limetaxicab.com
Babes Taxi
- Telefon
- +1 201-944-6800
- Tapak web
- babestaxi.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Spring St (Stesen) Tiffany and Company Building ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, tiba di stesen W 4 St-Wash Sq.
