Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Spring St (Stesen) ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 1 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Houston St ke South Ferry1
15 minBas
Paling murah- Naiki bas dari Varick St/Charlton St ke State St/Whitehall StM20
24 min$2–7Teksi
- Naiki teksi dari Spring St (Stesen) ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal2.2 bt
7 min$13–16Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Spring St (Stesen) ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal1.9 bt
36 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Spring St (Stesen) ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal adalah bas yang berharga $2 - $7 dan mengambil masa 24 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Spring St (Stesen) ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal adalah teksi yang berharga $13 - $16 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Varick St/Charlton St dan tiba di State St/Whitehall St. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 24 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Houston St dan tiba di South Ferry. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 11 min.
Jarak antara Spring St (Stesen) dan Staten Island Ferry Whitehall Terminal adalah 2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Spring St (Stesen) ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal tanpa kereta adalah dengan barisan 1 kereta api bawah tanah yang memerlukan 15 min dan berharga .
barisan 1 kereta api bawah tanah dari Houston St ke South Ferry mengambil masa 11 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Spring St (Stesen) Staten Island Ferry Whitehall Terminal ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen Varick St/Charlton St.
Perkhidmatan Spring St (Stesen) Staten Island Ferry Whitehall Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, berlepas dari stesen Houston St.
Perkhidmatan Spring St (Stesen) Staten Island Ferry Whitehall Terminal ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di stesen State St/Whitehall St.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Spring St (Stesen), NY, Amerika Syarikat dan Staten Island Ferry Whitehall Terminal, NY, Amerika Syarikat?
- Tapak web
- mta.info
Bas dari Varick St/Charlton St ke State St/Whitehall St
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- $13–16
Yellow Cab
- Telefon
- +1 866-983-4195
- Tapak web
- yellowcabnyctaxi.com
NYC.gov
- Tapak web
- nyc.gov
La Revancha
- Telefon
- +1 718-236-2424
- Tapak web
- larevancha.net
Chico Express
- Telefon
- +1 718-256-6666
- Tapak web
- chicoexpress.net
Bay Express
- Telefon
- +1 718-232-3434
Scotty's Taxi
- Telefon
- +1 210-943-1234
- Tapak web
- scottystaxicab.com
Lime Car Service & Taxi
- Telefon
- +1 201-461-9999
- Tapak web
- limetaxicab.com
Babes Taxi
- Telefon
- +1 201-944-6800
- Tapak web
- babestaxi.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Spring St (Stesen) Staten Island Ferry Whitehall Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, tiba di stesen South Ferry.
