Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Spring Mill Station ke Bandar Raya New York dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Spring Mill ke Suburban Stationtrain Nor
- Naiki kereta api dari 30th Street Station ke Ny Moynihan Train Hall At Penn Stationtrain Keystone Service / ...
2 j 31 min$26–606Pandu 92.4 bt
Paling murah- Pandu dari Spring Mill Station ke Bandar Raya New Yorkcar 92.4 bt
2 j 2 min$17–25Bas
- Naiki bas dari Philadelphia Bus Station ke Port Authority Bus Terminalbus Greyhound US0305 / ...
3 j 32 min$26–53Barisan 27 bas, bas
- Naiki bas dari Ridge Pk & Birch Dr - MBNS ke 15th St & Market Stbus 27
- Naiki bas dari Philadelphia Bus Station ke New York Midtownbus FlixBus 2602 / ...
4 j 27 min$22–38
Spring Mill Station ke Bandar Raya New York dengan jalan kaki dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Spring Mill Station ke Bandar Raya New York adalah pandu yang berharga $16 - $25 dan mengambil masa 2j 2m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Spring Mill Station ke Bandar Raya New York adalah pandu yang berharga $16 - $25 dan mengambil masa 2j 2m.
Tidak, tiada bas terus dari Spring Mill Station ke Bandar Raya New York. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ridge Pk & Birch Dr - MBNS dan tiba di New York Midtown melalui Philadelphia Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 27m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Spring Mill Station ke Bandar Raya New York. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Spring Mill dan tiba di Ny Moynihan Train Hall At Penn Station melalui Suburban Station dan 30th Street Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 31m.
Jarak antara Spring Mill Station dan Bandar Raya New York adalah 105 batu. Jarak jalan raya ialah 92.9 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Spring Mill Station ke Bandar Raya New York tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 2j 31m dan berharga $25 - $650.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 31m untuk bertolak dari Spring Mill Station ke Bandar Raya New York, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Spring Mill Station Bandar Raya New York ke bas, dikendalikan oleh SEPTA, berlepas dari stesen Ridge Pk & Birch Dr - MBNS.
Perkhidmatan Spring Mill Station Bandar Raya New York ke kereta api, dikendalikan oleh SEPTA, berlepas dari stesen Spring Mill.
Cara terbaik untuk bertolak dari Spring Mill Station ke Bandar Raya New York adalah dengan kereta api yang mengambil masa 2j 31m dan berharga $25 - $650. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga $25 - $55 dan mengambil masa 3j 32m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Spring Mill Station, PA, Amerika Syarikat dan Bandar Raya New York, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 215-580-7800
- Tapak web
- septa.org
Kereta api dari Spring Mill ke Suburban Station
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- septa.org
Butiran Hubungan
- Telefon
- +1 800-872-7245
- Tapak web
- amtrak.com
Kereta api dari 30th Street Station ke Ny Moynihan Train Hall At Penn Station
- Tempoh Purata
- 1 j 24 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $25–60
- Jadual di
- amtrak.com
Butiran Hubungan
- Telefon
- +1 800-872-7245
- Tapak web
- amtrak.com
Kereta api dari 30th Street Station ke Ny Moynihan Train Hall At Penn Station
- Tempoh Purata
- 1 j 17 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $20–600
- Jadual di
- amtrak.com
- Business Class
- $20–460
- First Class
- $130–600
Butiran Hubungan
- Telefon
- +1 214-849-8100
- E-mel
- ifsr@greyhound.com
- Tapak web
- greyhound.com
Bas dari Philadelphia Bus Station ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 2 j 10 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $23–50
- Jadual di
- greyhound.com
- Tempah di
- greyhound.com
- Telefon
- +1 215-580-7800
- Tapak web
- septa.org
Bas dari Ridge Pk & Birch Dr - MBNS ke 15th St & Market St
- Tempoh Purata
- 49 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- septa.org
- Telefon
- +1 (855) 626-8585
- Tapak web
- https://www.flixbus.com
Bas dari Philadelphia Bus Station ke New York Midtown
- Tempoh Purata
- 2 j 10 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $19–35
- Jadual di
- flixbus.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Spring Mill Station Bandar Raya New York ke bas, dikendalikan oleh SEPTA, tiba di stesen 15th St & Market St.
Perkhidmatan Spring Mill Station Bandar Raya New York ke kereta api, dikendalikan oleh SEPTA, tiba di stesen Suburban Station.
Ya, jarak pemanduan antara Spring Mill Station ke Bandar Raya New York adalah 93 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 2m untuk memandu dari Spring Mill Station ke Bandar Raya New York.













