Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Split ke Port of Split dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Split ke Port of Split adalah barisan 18 bas yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 1 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Split ke Port of Split adalah barisan 18 bas yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 1 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Split - HNK dan tiba di Split - Tržnica. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 min.
Jarak antara Split dan Port of Split adalah 879 meter.
Cara terbaik untuk bertolak dari Split ke Port of Split tanpa kereta adalah dengan barisan 18 bas yang memerlukan 1 min dan berharga €1 - €2.
barisan 18 bas dari Split - HNK ke Split - Tržnica mengambil masa 1 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Split Port of Split ke bas, dikendalikan oleh Promet Split, berlepas dari stesen Split - HNK.
Perkhidmatan Split Port of Split ke bas, dikendalikan oleh Promet Split, tiba di stesen Split - Tržnica.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Split, Croatia dan Port of Split, Croatia?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 021/ 407 - 999
- E-mel
- info@promet-split.hr
- Tapak web
- promet-split.hr
Bas dari Split - HNK ke Split - Tržnica
- Tempoh Purata
- 1 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- promet-split.hr
- Tempoh Purata
- 1 min
- Anggaran harga
- €3–5
Taxi Kajla
- Telefon
- +385 997457730
- Tapak web
- taxi-split.eu
Radio Taxi Split
- Telefon
- +385 21 473 737
- Tapak web
- radio-taxi-split.hr
Ib Taxi
- Telefon
- +385953599865
- Tapak web
- ibtaxitransfers.com
EkoTaxi
- Telefon
- +381 021 223 223
- Tapak web
- ekotaxi.hr
CroTaxi
- Telefon
- +385 95 535 8095
- Tapak web
- crotaxi.com






