Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Split ke Tešanj dengan bas atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Split ke Tešanj dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Split ke Tešanj adalah bas yang berharga $35 - $45 dan mengambil masa 7j 38m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Split ke Tešanj adalah pandu yang berharga $40 - $65 dan mengambil masa 5j 20m.
Tidak, tiada bas terus dari Split ke Tešanj. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Split Bus Station dan tiba di Tešanj melalui Doboj, Autobuska Stanica. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 7j 38m.
Jarak antara Split dan Tešanj adalah 325 km. Jarak jalan raya ialah 271.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Split ke Tešanj tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 7j 38m dan berharga $35 - $45.
Ia mengambil masa lebih kurang 7j 38m untuk bertolak dari Split ke Tešanj, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Split Tešanj ke bas, dikendalikan oleh Jelinak, berlepas dari stesen Split Bus Station.
Perkhidmatan Split Tešanj ke bas, dikendalikan oleh Jelinak, tiba di stesen Doboj, Autobuska Stanica.
Ya, jarak pemanduan antara Split ke Tešanj adalah 271 km. Ia mengambil masa lebih kurang 5j 20m untuk memandu dari Split ke Tešanj.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Split, Croatia dan Tešanj, Bosnia dan Herzegovina?
- Telefon
- + 387 32 88 44 88
- E-mel
- jelinak@gmail.com
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Split Bus Station ke Doboj, Autobuska Stanica
- Tempoh Purata
- 6 j 12 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $35–45
- Jadual di
- facebook.com
- Regular prices
- $35–45
- Telefon
- +387 35 320-321
- E-mel
- info@transturist.ba
- Tapak web
- transturist.ba
Bas dari Split Bus Station ke Tuzla, Autobuska Stanica
- Tempoh Purata
- 9 j
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $30–55
- Jadual di
- transturist.ba
- E-mel
- kimdobojistok@gmail.com
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Tuzla, Autobuska Stanica ke Tešanj
- Tempoh Purata
- 2 j 2 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- $8
- Jadual di
- facebook.com









