Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Spanish Steps ke Mercure Roma Centro Colosseo, Rome dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah, barisan 51 bas
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Spagna ke Manzonisubway Mea
- Naiki bas dari Manzoni ke Labicanabus 3Nav / ...
19 min€2–8Barisan 51 bas
- Naiki bas dari S. Claudio ke Labicanabus 85 / ...
25 min€2–7Teksi
- Naiki teksi dari Spanish Steps ke Mercure Roma Centro Colosseo, Rometaxi 3.8 km
6 min€16–20Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Spanish Steps ke Mercure Roma Centro Colosseo, Romewalk 2.6 km
31 minKereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Spagna ke Vittorio Emanuelesubway Mea
20 min€2
Spanish Steps ke Mercure Roma Centro Colosseo, Rome dengan jalan kaki, kereta api bawah tanah dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Spanish Steps ke Mercure Roma Centro Colosseo, Rome adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 20 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Spanish Steps ke Mercure Roma Centro Colosseo, Rome adalah teksi yang berharga €16 - €20 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari S. Claudio dan tiba di Labicana. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 17 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Spagna dan tiba di Vittorio Emanuele. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Jarak antara Spanish Steps dan Mercure Roma Centro Colosseo, Rome adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Spanish Steps ke Mercure Roma Centro Colosseo, Rome tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah dan barisan 51 bas yang memerlukan 19 min dan berharga €2 - €9.
Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk bertolak dari Spanish Steps ke Mercure Roma Centro Colosseo, Rome, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Spanish Steps Mercure Roma Centro Colosseo, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen S. Claudio.
Perkhidmatan Spanish Steps Mercure Roma Centro Colosseo, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Spagna.
Perkhidmatan Spanish Steps Mercure Roma Centro Colosseo, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Labicana.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Spanish Steps, Itali dan Mercure Roma Centro Colosseo, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Spagna ke Manzoni
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
Kereta api bawah tanah dari Spagna ke Vittorio Emanuele
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Manzoni ke Labicana
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari S. Claudio ke Labicana
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- €16–20
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Spanish Steps Mercure Roma Centro Colosseo, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Vittorio Emanuele.



