Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Spanish Steps ke Genzano di Roma dengan kereta api bawah tanah, bas, kereta api, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah, bas
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Spagna ke Anagninasubway Mea
- Naiki bas dari ROMA | Anagnina ke GENZANO | Via Dalla Chiesa # f13621bus Cn01d / ...
1 j 36 min€2–4Kereta api
- Naiki kereta api dari Roma Termini ke Albano Lazialetrain Re
2 j 20 min€6–10Pandu 30.5 km
- Pandu dari Spanish Steps ke Genzano di Romacar 30.5 km
40 min€5–7Teksi
- Naiki teksi dari Spanish Steps ke Genzano di Romataxi 30.5 km
40 min€60–75Bas
- Naiki bas dari Veneto/Emilia ke Anagninabus nMA
- Naiki bas dari ROMA | Anagnina ke GENZANO | Via Lombardi Via S. Carlino # f00013bus Cn01d / ...
2 j€2–10
Spanish Steps ke Genzano di Roma dengan jalan kaki, kereta api bawah tanah dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Spanish Steps ke Genzano di Roma adalah kereta api bawah tanah dan bas yang berharga €2 - €5 dan mengambil masa 1j 36m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Spanish Steps ke Genzano di Roma adalah pandu yang berharga €4 - €7 dan mengambil masa 40 min.
Tidak, tiada bas terus dari Spanish Steps ke Genzano di Roma. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Veneto/Emilia dan tiba di GENZANO | Via Lombardi Via S. Carlino # f00013 melalui ROMA | Anagnina. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j.
Jarak antara Spanish Steps dan Genzano di Roma adalah 36 km. Jarak jalan raya ialah 30.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Spanish Steps ke Genzano di Roma tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah dan bas yang memerlukan 1j 36m dan berharga €2 - €5.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 36m untuk bertolak dari Spanish Steps ke Genzano di Roma, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Spanish Steps Genzano di Roma ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Veneto/Emilia.
Cara terbaik untuk bertolak dari Spanish Steps ke Genzano di Roma adalah dengan kereta api yang mengambil masa 2j 20m dan berharga €5 - €10. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €2 - €10 dan mengambil masa 2j.
Perkhidmatan Spanish Steps Genzano di Roma ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Anagnina.
Ya, jarak pemanduan antara Spanish Steps ke Genzano di Roma adalah 30 km. Ia mengambil masa lebih kurang 40 min untuk memandu dari Spanish Steps ke Genzano di Roma.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Spanish Steps, Itali dan Genzano di Roma, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Spagna ke Anagnina
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39.06.5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Roma Termini ke Albano Laziale
- Tempoh Purata
- 54 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €3–6
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
- Telefon
- 800 174 471
- Tapak web
- servizi.cotralspa.it
Bas dari ROMA | Anagnina ke GENZANO | Via Dalla Chiesa # f13621
- Tempoh Purata
- 49 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- servizi.cotralspa.it
Bas dari ROMA | Anagnina ke GENZANO | Via Lombardi Via S. Carlino # f00013
- Tempoh Purata
- 52 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- servizi.cotralspa.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Veneto/Emilia ke Anagnina
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 40 min
- Anggaran harga
- €60–75
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu












