Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Southampton ke The Ritz Hotel dengan kereta api, bas, kereta api bawah tanah, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki train dari Southampton Central ke London Waterlootrain Weymouth - London Waterloo / ...
1 j 26 min£31–62Bas
Paling murah- Naiki bus dari Coach Station ke Heathrow Terminal 5bus 032 / ...
- Naiki bus dari Heathrow Terminal 5 ke Old Bond Street /Royal Academybus N9
3 j 32 min£14–31Bas, kereta api bawah tanah
- Naiki bus dari Coach Station ke Heathrow Central Bus Stationbus 032 / ...
- Naiki subway dari Heathrow Terminals 2 & 3 station ke Green Park stationsubway Piccadilly
2 j 54 min£21–40Pandu 76.4 bt
- Pandu dari Southampton ke The Ritz Hotelcar 76.4 bt
1 j 35 min£19–28
Southampton ke The Ritz Hotel dengan kereta api, kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Southampton ke The Ritz Hotel adalah bas yang berharga £13 - £35 dan mengambil masa 3j 32m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Southampton ke The Ritz Hotel adalah kereta api yang berharga £30 - £65 dan mengambil masa 1j 26m.
Tidak, tiada bas terus dari Southampton ke The Ritz Hotel. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Coach Station dan tiba di Old Bond Street /Royal Academy melalui Heathrow Terminal 5. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 32m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Southampton ke The Ritz Hotel. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Southampton Central dan tiba di Green Park station melalui Waterloo Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 26m.
Jarak antara Southampton dan The Ritz Hotel adalah 81 batu. Jarak jalan raya ialah 76.9 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Southampton ke The Ritz Hotel tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 26m dan berharga £30 - £65.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 26m untuk bertolak dari Southampton ke The Ritz Hotel, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Southampton The Ritz Hotel ke bas, dikendalikan oleh National Express, berlepas dari stesen Coach Station.
Perkhidmatan Southampton The Ritz Hotel ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, berlepas dari stesen Southampton Central.
Cara terbaik untuk bertolak dari Southampton ke The Ritz Hotel adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j 26m dan berharga £30 - £65. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £13 - £35 dan mengambil masa 3j 32m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Southampton, England dan The Ritz Hotel, London Raya, England?
- Telefon
- 0345 6000 650
- Tapak web
- South Western Railway
Kereta api dari Southampton Central ke London Waterloo
- Tempoh Purata
- 1 j 19 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £29–65
- Jadual di
- South Western Railway
- Telefon
- +44 (0)3717 81 81 81
- Tapak web
- National Express
Bas dari Coach Station ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 2 j 5 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £12–35
- Jadual di
- National Express
Bas dari Coach Station ke Heathrow Terminal 5
- Tempoh Purata
- 1 j 45 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £11–29
- Jadual di
- National Express
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Southampton The Ritz Hotel ke bas, dikendalikan oleh National Express, tiba di stesen Heathrow Terminal 5.
Perkhidmatan Southampton The Ritz Hotel ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, tiba di stesen London Waterloo.
Ya, jarak pemanduan antara Southampton ke The Ritz Hotel adalah 77 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 35m untuk memandu dari Southampton ke The Ritz Hotel.










