Terdapat 5 cara untuk bertolak dari South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 5 dengan bas, kereta api, kereta, teksi, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 5Uk920 / ...
1 j 5 min£8–20Kereta api
- Naiki kereta api dari Gatwick Airport ke FarringdonBrighton - Bedford / ...
- Naiki kereta api dari Farringdon Without ke Heathrow Terminal 5Elizabeth
1 j 46 min£30–36Pandu 35.9 bt
- Pandu dari South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 535.9 bt
44 min£9–13Teksi
- Naiki teksi dari South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 535.9 bt
44 min£85–110Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari London Gatwick Airport ke Heathrow Terminal 537.3 bt
46 min
South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 5 dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 5 adalah pandu yang berharga £9 - £13 dan mengambil masa 44 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 5 adalah pandu yang berharga £9 - £13 dan mengambil masa 44 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari South Terminal Coach Station dan tiba di Heathrow Terminal 5. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 5m.
Tidak, tiada kereta api terus dari South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 5. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Gatwick Airport dan tiba di Heathrow Terminal 5 melalui Farringdon Without. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 46m.
Jarak antara South Terminal Coach Station dan Heathrow Terminal 5 adalah 37 batu. Jarak jalan raya ialah 36.1 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 5 tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 5m dan berharga £8 - £20.
bas dari South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 5 mengambil masa 1j 5m termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan South Terminal Coach Station Heathrow Terminal 5 ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen South Terminal Coach Station.
Perkhidmatan South Terminal Coach Station Heathrow Terminal 5 ke kereta api, dikendalikan oleh Thameslink, berlepas dari stesen Gatwick Airport.
Cara terbaik untuk bertolak dari South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 5 adalah dengan bas yang mengambil masa 1j 5m dan berharga £8 - £20. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga £29 - £40 dan mengambil masa 1j 46m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara South Terminal Coach Station, England dan Heathrow Terminal 5, England?
- Telefon
- 0345 026 4700
- Tapak web
- thameslinkrailway.com
Kereta api dari Gatwick Airport ke Farringdon
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £15–17
- Jadual di
- thameslinkrailway.com
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Farringdon Without ke Heathrow Terminal 5
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £14–20
- Jadual di
- tfl.gov.uk
Butiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 5
- Tempoh Purata
- 1 j 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £12–16
- Jadual di
- flixbus.fr
- Telefon
- 08717 81 81 81
- Tapak web
- nationalexpress.com
Bas dari South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 5
- Tempoh Purata
- 1 j 10 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £14–20
- Jadual di
- nationalexpress.com
- Telefon
- +44 1865 785400
- E-mel
- info@oxfordbus.co.uk
- Tapak web
- oxfordbus.co.uk
Bas dari South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 5
- Tempoh Purata
- 1 j 25 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £8–11
- Jadual di
- oxfordbus.co.uk
- Tempoh Purata
- 44 min
- Anggaran harga
- £85–110
Tranzitt
- Telefon
- +44 203 950 8070
- Tapak web
- tranzitt.co.uk
Majestic Cars UK Limited
- Telefon
- +44 207 1276 550
- Tapak web
- majestictaxis.com
Henfield Private Hire
- Telefon
- +44 7825 794 634
- Tapak web
- henfieldprivatehire.co.uk
Gatwick Cars
- Telefon
- +44 1293 550 000
- Tapak web
- taxis.gatwickairport.com
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari London Gatwick Airport ke Heathrow Terminal 5
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan South Terminal Coach Station Heathrow Terminal 5 ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Heathrow Terminal 5.
Perkhidmatan South Terminal Coach Station Heathrow Terminal 5 ke kereta api, dikendalikan oleh Thameslink, tiba di stesen Farringdon.
Ya, jarak pemanduan antara South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 5 adalah 36 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 44 min untuk memandu dari South Terminal Coach Station ke Heathrow Terminal 5.
Tempah tiket South Terminal Coach Station Heathrow Terminal 5 ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.
Tempah tiket South Terminal Coach Station Heathrow Terminal 5 ke bas anda dalam talian dengan Omio, FlixBus dan Distribusion.





















