Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Sotillo de la Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal dengan bas atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Sotillo De La Adrada ke Estación Sur de Autobuses802 / ...
1 j 40 min€9Bas melalui Intercambiador Plaza Elíptica
Paling murah- Naiki bas dari Sotillo De La Adrada ke Intercambiador Plaza Elíptica545
1 j 54 min€7–10Pandu 91.8 km
- Pandu dari Sotillo de la Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal91.8 km
1 j 16 min€15–21
Sotillo de la Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sotillo de la Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal adalah bas yang berharga €9 dan mengambil masa 1j 40m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sotillo de la Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal adalah pandu yang berharga €14 - €21 dan mengambil masa 1j 16m.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Sotillo De La Adrada dan tiba di Estación Sur de Autobuses. Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 40m.
Jarak antara Sotillo de la Adrada dan Méndez Álvaro - Terminal adalah 94 km. Jarak jalan raya ialah 91.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sotillo de la Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 40m dan berharga €9.
bas dari Sotillo De La Adrada ke Estación Sur de Autobuses mengambil masa 1j 40m termasuk pertukaran dan berlepas setiap 4 jam.
Perkhidmatan Sotillo de la Adrada Méndez Álvaro - Terminal ke bas, dikendalikan oleh Autocares Grupo Samar, berlepas dari stesen Sotillo De La Adrada.
Perkhidmatan Sotillo de la Adrada Méndez Álvaro - Terminal ke bas, dikendalikan oleh Autocares Grupo Samar, tiba di stesen Estación Sur de Autobuses.
Ya, jarak pemanduan antara Sotillo de la Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal adalah 92 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 16m untuk memandu dari Sotillo de la Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal.
Tempah tiket Sotillo de la Adrada Méndez Álvaro - Terminal ke bas anda dalam talian dengan Omio.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sotillo de la Adrada, Sepanyol dan Méndez Álvaro - Terminal, Madrid, Sepanyol?
- Telefon
- +34 984 689 912
- E-mel
- atencionalusuario@samar.es
- Tapak web
- samar.es
Bas dari Sotillo De La Adrada ke Estación Sur de Autobuses
- Tempoh Purata
- 1 j 40 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €9
- Jadual di
- samar.es
- Telefon
- 012
- E-mel
- tarjetatransportepublico@madrid.org
- Tapak web
- crtm.es
Bas dari Sotillo De La Adrada ke Intercambiador Plaza Elíptica
- Tempoh Purata
- 1 j 40 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €6–9
- Jadual di
- crtm.es










