Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Slough ke Heathrow Terminals 2 & 3 dengan bas, kereta api, teksi, berkongsi kenderaan, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Wellington Street Stop B ke Heathrow Central Bus StationA4
28 minPandu 7.8 bt
Paling murah- Pandu dari Slough ke Heathrow Terminals 2 & 37.8 bt
13 min£2–3Kereta api
- Naiki kereta api dari Slough ke Hayes And Harlington StationElizabeth / ...
- Naiki kereta api dari Hayes And Harlington Station ke Heathrow Terminals 2 & 3Elizabeth / ...
30 min£9–25Teksi
- Naiki teksi dari Slough ke Heathrow Terminals 2 & 37.8 bt
13 min£21–26Airport Transfer
- Naiki berkongsi kenderaan dari Slough ke London Heathrow-LHR7.8 bt
13 min£50–65
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Slough ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah pandu yang berharga £1 - £3 dan mengambil masa 13 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Slough ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah teksi yang berharga £21 - £26 dan mengambil masa 13 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Wellington Street Stop B dan tiba di Heathrow Central Bus Station. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Slough ke Heathrow Terminals 2 & 3. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Slough dan tiba di Heathrow Terminals 2 & 3 melalui Hayes And Harlington Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 30 min.
Jarak antara Slough dan Heathrow Terminals 2 & 3 adalah 8 batu. Jarak jalan raya ialah 7.8 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Slough ke Heathrow Terminals 2 & 3 tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 28 min dan berharga .
bas dari Wellington Street Stop B ke Heathrow Central Bus Station mengambil masa 28 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Slough Heathrow Terminals 2 & 3 ke bas, dikendalikan oleh First Berkshire & The Thames Valley, berlepas dari stesen Wellington Street Stop B.
Perkhidmatan Slough Heathrow Terminals 2 & 3 ke kereta api, dikendalikan oleh Elizabeth Line (TfL), berlepas dari stesen Slough.
Cara terbaik untuk bertolak dari Slough ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah dengan bas yang mengambil masa 28 min dan berharga . Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga £8 - £26 dan mengambil masa 30 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Slough, England dan Heathrow Terminals 2 & 3, England?
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Slough ke Hayes And Harlington Station
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £3–12
- Jadual di
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Hayes And Harlington Station ke Heathrow Terminals 2 & 3
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £5–13
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- +44 3457 000 125
- E-mel
- gwr.feedback@gwr.com
- Tapak web
- gwr.com
Kereta api dari Slough ke Hayes And Harlington Station
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- £6–13
- Jadual di
- gwr.com
- Anytime Day Single
- £6–8
- Anytime Day Single 1st Class
- £8–13
- Telefon
- 0345 646 0707
- Tapak web
- firstbus.co.uk
Bas dari Wellington Street Stop B ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- firstbus.co.uk
- Telefon
- +44 118 973 3486
- E-mel
- customerservices@thamesvalleybuses.com
- Tapak web
- thamesvalleybuses.com
Bas dari Wellington Street Stop B ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- dua kali seminggu
- Jadual di
- thamesvalleybuses.com
- Tapak web
- mozio.com
Berkongsi kenderaan dari Slough ke London Heathrow-LHR
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- atas permintaan
- Anggaran harga
- $65–85
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- £21–26
Minicabs Slough & Windsor
- Telefon
- +44 1753 474 718
Cab Co Slough
- Telefon
- +44 1753 691 212
- Tapak web
- cabcoslough.co.uk
511 Viking Cars
- Telefon
- +44 1753 511 511
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Slough Heathrow Terminals 2 & 3 ke bas, dikendalikan oleh First Berkshire & The Thames Valley, tiba di stesen Heathrow Central Bus Station.
Perkhidmatan Slough Heathrow Terminals 2 & 3 ke kereta api, dikendalikan oleh Elizabeth Line (TfL), tiba di stesen Hayes And Harlington Station.
Ya, jarak pemanduan antara Slough ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah 8 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 13 min untuk memandu dari Slough ke Heathrow Terminals 2 & 3.
Tempah tiket Slough Heathrow Terminals 2 & 3 ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.
Tempah tiket Slough Heathrow Terminals 2 & 3 ke bas anda dalam talian dengan Omio.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Slough dan Heathrow Terminals 2 & 3. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.










