Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Skokie ke The Loop (CTA) dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Main St. ke Chicago OTCUp-N
36 minPandu 12.8 bt
Paling murah- Pandu dari Skokie ke The Loop (CTA)12.8 bt
19 min$3–4Barisan 147 bas
- Naiki bas dari Paulina & Howard Terminal ke Michigan & Washington147
1 j 35 min$8–9Teksi
- Naiki teksi dari Skokie ke The Loop (CTA)12.8 bt
19 min$40–50
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Skokie ke The Loop (CTA) adalah pandu yang berharga $2 - $4 dan mengambil masa 19 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Skokie ke The Loop (CTA) adalah teksi yang berharga $40 - $50 dan mengambil masa 19 min.
Tidak, tiada bas terus dari Skokie ke The Loop (CTA). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Crawford Ave & Madison St dan tiba di Madison & Halsted melalui Paulina & Howard Terminal dan Madison & Wabash. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 35m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Main St. dan tiba di Chicago OTC. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Jarak antara Skokie dan The Loop (CTA) adalah 12 batu. Jarak jalan raya ialah 12.8 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Skokie ke The Loop (CTA) tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 36 min dan berharga .
kereta api dari Main St. ke Chicago OTC mengambil masa 28 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Skokie The Loop (CTA) ke bas, dikendalikan oleh Chicago Transit (CTA), berlepas dari stesen Paulina & Howard Terminal.
Perkhidmatan Skokie The Loop (CTA) ke kereta api, dikendalikan oleh Metra, berlepas dari stesen Main St..
Cara terbaik untuk bertolak dari Skokie ke The Loop (CTA) adalah dengan kereta api yang mengambil masa 36 min dan berharga . Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 147 bas, yang berharga $8 - $9 dan mengambil masa 1j 35m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Skokie, IL, Amerika Syarikat dan The Loop (CTA), IL, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 312-322-6777
- Tapak web
- metra.com
Kereta api dari Main St. ke Chicago OTC
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- ridertools.metrarail.com
- Telefon
- +1 888-968-7282
- Tapak web
- transitchicago.com
Bas dari Paulina & Howard Terminal ke Michigan & Washington
- Tempoh Purata
- 52 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- transitchicago.com
- Adult
- $3
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- $40–50
Executive Taxi
- Telefon
- +1 217-637-8808
303 Taxi
- Telefon
- +1 847-303-0303
- Tapak web
- 303taxi.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Skokie The Loop (CTA) ke bas, dikendalikan oleh Chicago Transit (CTA), tiba di stesen Michigan & Washington.
Perkhidmatan Skokie The Loop (CTA) ke kereta api, dikendalikan oleh Metra, tiba di stesen Chicago OTC.
Ya, jarak pemanduan antara Skokie ke The Loop (CTA) adalah 13 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Skokie ke The Loop (CTA).






