Terdapat 3 cara untuk bertolak dari SinGyeongju University (Stesen) ke Gyeongju Friend Guesthouse dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 70 bas
Terbaik- Naiki bas dari Singyeongju University ke Seorabeol Sageori70 / ...
25 min₩1,500Teksi
- Naiki teksi dari SinGyeongju University (Stesen) ke Gyeongju Friend Guesthouse6.4 km
7 min₩11,000–14,000Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari SinGyeongju University (Stesen) ke Gyeongju Friend Guesthouse6.7 km
1 j 20 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari SinGyeongju University (Stesen) ke Gyeongju Friend Guesthouse adalah barisan 70 bas yang berharga ₩1,500 dan mengambil masa 25 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari SinGyeongju University (Stesen) ke Gyeongju Friend Guesthouse adalah teksi yang berharga ₩11,000 - ₩14,000 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Singyeongju University dan tiba di Seorabeol Sageori. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Jarak antara SinGyeongju University (Stesen) dan Gyeongju Friend Guesthouse adalah 7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari SinGyeongju University (Stesen) ke Gyeongju Friend Guesthouse tanpa kereta adalah dengan barisan 70 bas yang memerlukan 25 min dan berharga ₩1,500.
barisan 70 bas dari Singyeongju University ke Seorabeol Sageori mengambil masa 12 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan SinGyeongju University (Stesen) Gyeongju Friend Guesthouse ke bas, dikendalikan oleh Gyeongju City Bus, berlepas dari stesen Singyeongju University.
Perkhidmatan SinGyeongju University (Stesen) Gyeongju Friend Guesthouse ke bas, dikendalikan oleh Gyeongju City Bus, tiba di stesen Seorabeol Sageori.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara SinGyeongju University (Stesen), Korea Selatan dan Gyeongju Friend Guesthouse, Korea Selatan?
- Telefon
- +82 54 742 2690
Bas dari Singyeongju University ke Seorabeol Sageori
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- ₩1,500
- Jadual di
- newsmilebus.com
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- ₩11,000–14,000
Sunrise Pohangi Call
- Telefon
- +82 54 283 8282
Pohang POS Call
- Telefon
- +82 54 252 1111
