Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Simmering ke Wien Rennweg Station dengan kereta api, bas, teksi, jalan kaki, atau trem
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 19506 kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Wien St. Marx ke Wien Rennwegtrain 19506 / ...
1 min€1Bas
- Naiki bas dari Lusthaus ke Rennwegbus 77A
28 min€3Teksi
- Naiki teksi dari Simmering ke Wien Rennweg Stationtaxi 7.5 km
9 min€11–14Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Simmering ke Wien Rennweg Stationwalk 4.5 km
54 minBarisan 25001 kereta api, kereta api
- Naiki kereta api dari Wien Haidestrasse ke Wien Hbftrain 25001 / ...
- Naiki kereta api dari Wien Hbf ke Wien Rennwegtrain Cjx / ...
11 min€2–3Barisan 71 trem
- Naiki trem dari Braunhubergasse ke Rennwegtram 71 / ...
14 min€3
Simmering ke Wien Rennweg Station dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Simmering ke Wien Rennweg Station adalah barisan 19506 kereta api yang berharga €1 dan mengambil masa 1 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Simmering ke Wien Rennweg Station adalah barisan 19506 kereta api yang berharga €1 dan mengambil masa 1 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Lusthaus dan tiba di Rennweg. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Wien St. Marx dan tiba di Wien Rennweg. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 min.
Jarak antara Simmering dan Wien Rennweg Station adalah 1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Simmering ke Wien Rennweg Station tanpa kereta adalah dengan barisan 19506 kereta api yang memerlukan 1 min dan berharga €1.
barisan 19506 kereta api dari Wien St. Marx ke Wien Rennweg mengambil masa 1 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Simmering Wien Rennweg Station ke bas, dikendalikan oleh Wiener Linien, berlepas dari stesen Lusthaus.
Perkhidmatan Simmering Wien Rennweg Station ke kereta api, dikendalikan oleh ÖBB, berlepas dari stesen Wien St. Marx.
Cara terbaik untuk bertolak dari Simmering ke Wien Rennweg Station adalah dengan barisan 19506 kereta api yang mengambil masa 1 min dan berharga €1. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €3 dan mengambil masa 28 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Simmering, Austria dan Wien Rennweg Station, Austria?
- Telefon
- _AUSTRIAN_RAILWAYS_(ÖBB)
- Tapak web
- oebb.at
Kereta api dari Wien St. Marx ke Wien Rennweg
Kereta api dari Wien Haidestrasse ke Wien Hbf
Kereta api dari Wien Hbf ke Wien Rennweg
- Telefon
- +43 1 7909 100
- E-mel
- kundendienst@wienerlinien.at
- Tapak web
- wienerlinien.at
Trem dari Braunhubergasse ke Rennweg
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- wienerlinien.at
- Telefon
- +43 1 7909 100
- E-mel
- kundendienst@wienerlinien.at
- Tapak web
- wienerlinien.at
Bas dari Lusthaus ke Rennweg
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- wienerlinien.at
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- €11–14
Taxi 40100
- Telefon
- +43 1 40100
- Tapak web
- taxi40100.at
Taxi 13300
- Telefon
- +43 1 31300
- Tapak web
- taxi31300.at
Horn KEG
- Telefon
- +43 1 9610498
- Tapak web
- taxi-horn.at
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Simmering Wien Rennweg Station ke bas, dikendalikan oleh Wiener Linien, tiba di stesen Rennweg.
Perkhidmatan Simmering Wien Rennweg Station ke kereta api, dikendalikan oleh ÖBB, tiba di stesen Wien Rennweg.









