Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Simi Valley ke Santa Fe Springs dengan bas atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 10 bas, bas, barisan 62 bas melalui Hollywood
Terbaik- Naiki bas dari First Street and Cochran Street ke Metrolink Chatsworth10
- Naiki bas dari Chatsworth Station ke North Hollywood Station
- Naiki bas dari 6th / Hill ke Telegraph / Orr and Day62
3 j 59 min$4–8Pandu 54 bt
- Pandu dari Simi Valley ke Santa Fe Springs54 bt
59 min$10–15Barisan 10 bas, bas, barisan 62 bas
- Naiki bas dari First Street and Cochran Street ke Metrolink Chatsworth10
- Naiki bas dari Chatsworth Metrolink Station ke Flower St & Olympic Blvd419
- Naiki bas dari 6th / Broadway ke Telegraph / Orr and Day62
4 j 56 min$4–8
Simi Valley ke Santa Fe Springs dengan bas dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Simi Valley ke Santa Fe Springs adalah barisan 10 bas dan bas dan barisan 62 bas melalui Hollywood yang berharga $4 - $8 dan mengambil masa 3j 59m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Simi Valley ke Santa Fe Springs adalah pandu yang berharga $9 - $15 dan mengambil masa 59 min.
Tidak, tiada bas terus dari Simi Valley ke Santa Fe Springs. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari First Street and Cochran Street dan tiba di Telegraph / Orr and Day melalui Chatsworth Metrolink Station dan 6th / Broadway. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 56m.
Jarak antara Simi Valley dan Santa Fe Springs adalah 70 batu. Jarak jalan raya ialah 54.3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Simi Valley ke Santa Fe Springs tanpa kereta adalah dengan barisan 10 bas dan bas dan barisan 62 bas melalui Hollywood yang memerlukan 3j 59m dan berharga $4 - $8.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 59m untuk bertolak dari Simi Valley ke Santa Fe Springs, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Simi Valley Santa Fe Springs ke bas, dikendalikan oleh Simi Valley Transit, berlepas dari stesen First Street and Cochran Street.
Perkhidmatan Simi Valley Santa Fe Springs ke bas, dikendalikan oleh Simi Valley Transit, tiba di stesen Metrolink Chatsworth.
Ya, jarak pemanduan antara Simi Valley ke Santa Fe Springs adalah 54 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 59 min untuk memandu dari Simi Valley ke Santa Fe Springs.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Simi Valley, CA, Amerika Syarikat dan Santa Fe Springs, CA, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 (805) 583-6456
- Tapak web
- simivalley.org
Bas dari First Street and Cochran Street ke Metrolink Chatsworth
- Tempoh Purata
- 55 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- $2
- Jadual di
- simivalley.org
- Youth and College students with student ID
- $0
- Adults
- $2
- Telefon
- +1-323-466-3876
- E-mel
- CustomerRelations@metro.net
- Tapak web
- metro.net
Bas dari Chatsworth Station ke North Hollywood Station
- Tempoh Purata
- 57 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- metro.net
Bas dari 6th / Hill ke Telegraph / Orr and Day
- Tempoh Purata
- 57 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- metro.net
Bas dari 6th / Broadway ke Telegraph / Orr and Day
- Tempoh Purata
- 56 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- metro.net
- Telefon
- +1 213-808-2273
- Tapak web
- ladottransit.com
Bas dari Chatsworth Metrolink Station ke Flower St & Olympic Blvd
- Tempoh Purata
- 1 j 21 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- $3–4
- Jadual di
- ladottransit.com
- Adult
- $3–4


