Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Shinagawa (Stesen) ke Sodegaura Bus Terminal dengan bas, kereta api, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Shinagawa Station East Exit ke Sodegaura Bus Terminal
56 min¥1,380Pandu 35.3 km
Paling murah- Pandu dari Shinagawa (Stesen) ke Sodegaura Bus Terminal35.3 km
32 min¥595–859Kereta api, bas
- Naiki kereta api dari Shinagawa ke Haneda Airport Terminal 1 & 2Express / ...
- Naiki bas dari Haneda Airport Terminal 1 ke Sodegaura Bus Terminal
1 j¥1,725–1,783Teksi
- Naiki teksi dari Shinagawa (Stesen) ke Sodegaura Bus Terminal35.3 km
32 min¥16,000–20,000
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Shinagawa (Stesen) ke Sodegaura Bus Terminal adalah pandu yang berharga ¥550 - ¥900 dan mengambil masa 32 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Shinagawa (Stesen) ke Sodegaura Bus Terminal adalah pandu yang berharga ¥550 - ¥900 dan mengambil masa 32 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Shinagawa Station East Exit dan tiba di Sodegaura Bus Terminal. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 56 min.
Jarak antara Shinagawa (Stesen) dan Sodegaura Bus Terminal adalah 36 km. Jarak jalan raya ialah 35.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Shinagawa (Stesen) ke Sodegaura Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 56 min dan berharga ¥1380.
bas dari Shinagawa Station East Exit ke Sodegaura Bus Terminal mengambil masa 56 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Shinagawa (Stesen) Sodegaura Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Keikyu Limousine (highway bus), berlepas dari stesen Shinagawa Station East Exit.
Perkhidmatan Shinagawa (Stesen) Sodegaura Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Keikyu Limousine (highway bus), tiba di stesen Sodegaura Bus Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Shinagawa (Stesen) ke Sodegaura Bus Terminal adalah 35 km. Ia mengambil masa lebih kurang 32 min untuk memandu dari Shinagawa (Stesen) ke Sodegaura Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Shinagawa (Stesen), Jepun dan Sodegaura Bus Terminal, Jepun?
- Telefon
- 03-5789-8686
- Tapak web
- keikyu.co.jp
Kereta api dari Shinagawa ke Haneda Airport Terminal 1 & 2
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- ¥320–390
- Jadual di
- keikyu.co.jp
- Tapak web
- keikyu-bus.co.jp
Bas dari Shinagawa Station East Exit ke Sodegaura Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 56 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- ¥1,380
- Jadual di
- keikyu-bus.co.jp
- Telefon
- 03-3665-7220
- Tapak web
- limousinebus.co.jp
Bas dari Haneda Airport Terminal 1 ke Sodegaura Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ¥1,400
- Jadual di
- airport-bus-alliance.com
- Tempah di
- webservice.limousinebus.co.jp
- Tempoh Purata
- 32 min
- Anggaran harga
- ¥16,000–20,000
Tokyo Taxi
- Telefon
- +81 3-5758-3630
- Tapak web
- tokyotaxi.co.jp
Tokyo MK Taxi
- Telefon
- +81 3-5547-5551
- Tapak web
- tokyomk.com
Km Taxi
- Telefon
- +81 3-5530-6001
- Tapak web
- km-taxi.tokyo
Hinomaru
- Telefon
- +81 3-3814-1111
- Tapak web
- hinomaru.tokyo



