Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Shenzhen ke Shenzhen Qiaoshe Bus Terminal dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 1 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Huaqiang Road ke Shenzhen Luohu1
15 min¥2–4Barisan 330 bas
- Naiki bas dari Touzi Mansion ke Shenzhen station330
19 minTeksi
- Naiki teksi dari Shenzhen ke Shenzhen Qiaoshe Bus Terminal6.5 km
6 min¥29–35Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Shenzhen ke Shenzhen Qiaoshe Bus Terminal6.2 km
1 j 14 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Shenzhen ke Shenzhen Qiaoshe Bus Terminal adalah barisan 1 kereta api bawah tanah yang berharga ¥2 - ¥4 dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Shenzhen ke Shenzhen Qiaoshe Bus Terminal adalah teksi yang berharga ¥29 - ¥35 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Touzi Mansion dan tiba di Shenzhen station. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 13 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Huaqiang Road dan tiba di Shenzhen Luohu. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Jarak antara Shenzhen dan Shenzhen Qiaoshe Bus Terminal adalah 6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Shenzhen ke Shenzhen Qiaoshe Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan barisan 1 kereta api bawah tanah yang memerlukan 15 min dan berharga ¥2 - ¥4.
barisan 1 kereta api bawah tanah dari Huaqiang Road ke Shenzhen Luohu mengambil masa 9 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Shenzhen Shenzhen Qiaoshe Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Shenzhen Airport Transport, berlepas dari stesen Touzi Mansion.
Perkhidmatan Shenzhen Shenzhen Qiaoshe Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Shenzhen Metro, berlepas dari stesen Huaqiang Road.
Perkhidmatan Shenzhen Shenzhen Qiaoshe Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Shenzhen Airport Transport, tiba di stesen Shenzhen station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Shenzhen, China dan Shenzhen Qiaoshe Bus Terminal, China?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 86-0755-88960600
- Tapak web
- szmc.net
Kereta api bawah tanah dari Huaqiang Road ke Shenzhen Luohu
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ¥2–4
- Jadual di
- szmc.net
- Telefon
- +86-755-23456789
- E-mel
- FWGL@szairport.com
- Tapak web
- szairport.com
Bas dari Touzi Mansion ke Shenzhen station
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- szairport.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Shenzhen Shenzhen Qiaoshe Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Shenzhen Metro, tiba di stesen Shenzhen Luohu.




