Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Shard End ke Birmingham City University Faculty of Computing, Engineering and the Built Environment dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 94 bas melalui Woodcock St
Terbaik- Naiki bas dari Manor Park Road ke Woodcock St94
33 min£2–3Teksi
- Naiki teksi dari Shard End ke Birmingham City University Faculty of Computing, Engineering and the Built Environment6.1 bt
12 min£15–19Pandu 6.1 bt
- Pandu dari Shard End ke Birmingham City University Faculty of Computing, Engineering and the Built Environment6.1 bt
12 min£2–3Barisan 94 bas
- Naiki bas dari Manor Park Road ke Millennium Point94
33 min£2–3
Shard End ke Birmingham City University Faculty of Computing, Engineering and the Built Environment dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Shard End ke Birmingham City University Faculty of Computing, Engineering and the Built Environment adalah pandu yang berharga £1 - £3 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Shard End ke Birmingham City University Faculty of Computing, Engineering and the Built Environment adalah teksi yang berharga £15 - £19 dan mengambil masa 12 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Manor Park Road dan tiba di Woodcock St. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Jarak antara Shard End dan Birmingham City University Faculty of Computing, Engineering and the Built Environment adalah 6 batu. Jarak jalan raya ialah 6.1 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Shard End ke Birmingham City University Faculty of Computing, Engineering and the Built Environment tanpa kereta adalah dengan barisan 94 bas melalui Woodcock St yang memerlukan 33 min dan berharga £2 - £3.
barisan 94 bas dari Manor Park Road ke Woodcock St mengambil masa 28 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Shard End Birmingham City University Faculty of Computing, Engineering and the Built Environment ke bas, dikendalikan oleh NX West Midlands, berlepas dari stesen Manor Park Road.
Perkhidmatan Shard End Birmingham City University Faculty of Computing, Engineering and the Built Environment ke bas, dikendalikan oleh NX West Midlands, tiba di stesen Woodcock St.
Ya, jarak pemanduan antara Shard End ke Birmingham City University Faculty of Computing, Engineering and the Built Environment adalah 6 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 12 min untuk memandu dari Shard End ke Birmingham City University Faculty of Computing, Engineering and the Built Environment.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Shard End, England dan Birmingham City University Faculty of Computing, Engineering and the Built Environment, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 0121 254 7272
- E-mel
- travelcare@nationalexpress.com
- Tapak web
- nxbus.co.uk
Bas dari Manor Park Road ke Woodcock St
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- nxbus.co.uk
Bas dari Manor Park Road ke Millennium Point
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- nxbus.co.uk
- Tempoh Purata
- 12 min
- Anggaran harga
- £15–19
Book A Taxi
- Telefon
- +44 7769 731 263
- Tapak web
- cabtours.org
Birmingham Taxis Booking
- Telefon
- +44 121 285 8282
- Tapak web
- birmingham-taxi-booking.co.uk
A1 Taxi Airport
- Telefon
- +44 7779 100 295
TOA Taxis
- Telefon
- +44 121 427 8888
- Tapak web
- toataxis.co.uk
Taxi Birmingham Ltd
- Telefon
- +44 121 000 2222
- Tapak web
- taxibirmingham.com
Cheap Taxi Birmingham
- Telefon
- +44 121 000 7777
- Tapak web
- cheaptaxibirmingham.co.uk
Birmingham Taxis
- Telefon
- +44 121 702 2000
- Tapak web
- birminghamtaxis.co.uk
Solihull Taxi Cabs
- Telefon
- +44 121 3691111
- Tapak web
- mytaxicabs.co.uk
Solihull Cars
- Telefon
- +441214487080
- Tapak web
- solihullcars.co.uk
Lets Ride
- Telefon
- +44 1217114444
- Tapak web
- letsridewestmidlands.co.uk



