Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Shanghai Hongqiao Train Station ke Holiday Inn Express Shanghai Hongqiao NECC by IHG dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Hongqiao Traffic Hub East Center ke Yunle Road Zhuxin RoadMinhang Bus Line 18
41 min¥2Teksi
- Naiki teksi dari Shanghai Hongqiao Train Station ke Holiday Inn Express Shanghai Hongqiao NECC by IHG8.3 km
8 min¥40–50Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Shanghai Hongqiao Train Station ke Holiday Inn Express Shanghai Hongqiao NECC by IHG5.9 km
1 j 10 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Shanghai Hongqiao Train Station ke Holiday Inn Express Shanghai Hongqiao NECC by IHG adalah bas yang berharga ¥2 dan mengambil masa 41 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Shanghai Hongqiao Train Station ke Holiday Inn Express Shanghai Hongqiao NECC by IHG adalah teksi yang berharga ¥40 - ¥50 dan mengambil masa 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Hongqiao Traffic Hub East Center dan tiba di Yunle Road Zhuxin Road. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 26 min.
Jarak antara Shanghai Hongqiao Train Station dan Holiday Inn Express Shanghai Hongqiao NECC by IHG adalah 11 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Shanghai Hongqiao Train Station ke Holiday Inn Express Shanghai Hongqiao NECC by IHG tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 41 min dan berharga ¥2.
bas dari Hongqiao Traffic Hub East Center ke Yunle Road Zhuxin Road mengambil masa 26 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Shanghai Hongqiao Train Station Holiday Inn Express Shanghai Hongqiao NECC by IHG ke bas, dikendalikan oleh Shanghai Airport Authority, berlepas dari stesen Hongqiao Traffic Hub East Center.
Perkhidmatan Shanghai Hongqiao Train Station Holiday Inn Express Shanghai Hongqiao NECC by IHG ke bas, dikendalikan oleh Shanghai Airport Authority, tiba di stesen Yunle Road Zhuxin Road.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Shanghai Hongqiao Train Station, China dan Holiday Inn Express Shanghai Hongqiao NECC by IHG, China?
- Telefon
- +86 021-96990
- Tapak web
- shanghaiairport.com
Bas dari Hongqiao Traffic Hub East Center ke Yunle Road Zhuxin Road
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ¥2
- Jadual di
- shanghai.8684.cn
- Tempoh Purata
- 8 min
- Anggaran harga
- ¥40–50
Shanghai Qiangsheng
- Telefon
- +86 21 - 62580000
Shanghai Jinjiang Taxi Service
- Telefon
- +86 21 - 96961
Shanghai Dazhong
- Telefon
- + 86 21 - 96822
- Tapak web
- 96822.com



