Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Shanghai Hongqiao Station ke Tangqiao Station (Stesen) dengan kereta api bawah tanah, bas malam, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 2 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Hongqiao station ke Century Avenue2
57 minBas malam
Paling murah- Naiki bas malam dari Hongqiao Airport T2 ke East HospitalHongqiao Airport Night Bus Service
1 j 9 min¥16Teksi
- Naiki teksi dari Shanghai Hongqiao Station ke Tangqiao Station (Stesen)25.2 km
24 min¥90–110Pandu 25.2 km
- Pandu dari Shanghai Hongqiao Station ke Tangqiao Station (Stesen)25.2 km
24 min¥23–33Barisan 10 kereta api bawah tanah, kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Shanghai Hongqiao Train Station ke Hongqiao Road Station10
- Naiki kereta api bawah tanah dari Hongqiao Road Station ke Tangqiao Station4
1 j 5 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Shanghai Hongqiao Station ke Tangqiao Station (Stesen) adalah bas malam yang berharga ¥16 dan mengambil masa 1j 9m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Shanghai Hongqiao Station ke Tangqiao Station (Stesen) adalah teksi yang berharga ¥90 - ¥110 dan mengambil masa 24 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Shanghai Hongqiao Station ke Tangqiao Station (Stesen). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Hongqiao station dan tiba di Tangqiao Station melalui Century Avenue Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 57 min.
Jarak antara Shanghai Hongqiao Station dan Tangqiao Station (Stesen) adalah 28 km. Jarak jalan raya ialah 25.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Shanghai Hongqiao Station ke Tangqiao Station (Stesen) tanpa kereta adalah dengan barisan 2 kereta api bawah tanah yang memerlukan 57 min dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 57 min untuk bertolak dari Shanghai Hongqiao Station ke Tangqiao Station (Stesen), termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Shanghai Hongqiao Station Tangqiao Station (Stesen) ke kereta api, dikendalikan oleh Shanghai Metro, berlepas dari stesen Hongqiao station.
Perkhidmatan Shanghai Hongqiao Station Tangqiao Station (Stesen) ke kereta api, dikendalikan oleh Shanghai Metro, tiba di stesen Century Avenue.
Ya, jarak pemanduan antara Shanghai Hongqiao Station ke Tangqiao Station (Stesen) adalah 25 km. Ia mengambil masa lebih kurang 24 min untuk memandu dari Shanghai Hongqiao Station ke Tangqiao Station (Stesen).
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Shanghai Hongqiao Station, China dan Tangqiao Station (Stesen), China?
- Telefon
- (86)021-64370000
- Tapak web
- shmetro.com
Kereta api bawah tanah dari Hongqiao station ke Century Avenue
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- travelchinaguide.com
Kereta api bawah tanah dari Shanghai Hongqiao Train Station ke Hongqiao Road Station
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- travelchinaguide.com
Kereta api bawah tanah dari Hongqiao Road Station ke Tangqiao Station
- Tempoh Purata
- 43 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- travelchinaguide.com
- Telefon
- +86 021-96990
- Tapak web
- shanghaiairport.com
Bas malam dari Hongqiao Airport T2 ke East Hospital
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ¥16
- Jadual di
- travelchinaguide.com
- Tempoh Purata
- 24 min
- Anggaran harga
- ¥90–110
Shanghai Qiangsheng
- Telefon
- +86 21 - 62580000
Shanghai Jinjiang Taxi Service
- Telefon
- +86 21 - 96961
Shanghai Dazhong
- Telefon
- + 86 21 - 96822
- Tapak web
- 96822.com








