Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Shanghai Hongqiao Station ke Shanghai Disney Resort dengan kereta api bawah tanah, bas, kereta api, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 10 kereta api bawah tanah, barisan 11 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Shanghai Hongqiao Train Station ke Jiaotong University Station10
- Naiki kereta api bawah tanah dari Jiaotong University ke Disney11
1 j 15 minPandu 41.3 km
Paling murah- Pandu dari Shanghai Hongqiao Station ke Shanghai Disney Resort41.3 km
32 min¥38–54Bas, Maglev, barisan 16 kereta api bawah tanah, barisan 11 kereta api bawah tanah
- Naiki bas dari Shanghai Hongqiao station ke Shanghai Pudong Airport T21
- Naiki kereta api dari Pudong International Airport ke Longyang Road
- Naiki kereta api bawah tanah dari Longyang Road ke Luoshan Road16
- Naiki kereta api bawah tanah dari Luoshan Road ke Disney11
2 jTeksi
- Naiki teksi dari Shanghai Hongqiao Station ke Shanghai Disney Resort41.3 km
32 min¥130–170
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Shanghai Hongqiao Station ke Shanghai Disney Resort adalah pandu yang berharga ¥35 - ¥55 dan mengambil masa 32 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Shanghai Hongqiao Station ke Shanghai Disney Resort adalah pandu yang berharga ¥35 - ¥55 dan mengambil masa 32 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Shanghai Hongqiao Station ke Shanghai Disney Resort. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Shanghai Hongqiao Train Station dan tiba di Disney melalui Jiaotong University. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 15m.
Jarak antara Shanghai Hongqiao Station dan Shanghai Disney Resort adalah 42 km. Jarak jalan raya ialah 41.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Shanghai Hongqiao Station ke Shanghai Disney Resort tanpa kereta adalah dengan barisan 10 kereta api bawah tanah dan barisan 11 kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 15m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 15m untuk bertolak dari Shanghai Hongqiao Station ke Shanghai Disney Resort, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Shanghai Hongqiao Station Shanghai Disney Resort ke kereta api, dikendalikan oleh Shanghai Metro, berlepas dari stesen Shanghai Hongqiao Train Station.
Perkhidmatan Shanghai Hongqiao Station Shanghai Disney Resort ke kereta api, dikendalikan oleh Shanghai Metro, tiba di stesen Jiaotong University Station.
Ya, jarak pemanduan antara Shanghai Hongqiao Station ke Shanghai Disney Resort adalah 41 km. Ia mengambil masa lebih kurang 32 min untuk memandu dari Shanghai Hongqiao Station ke Shanghai Disney Resort.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Shanghai Hongqiao Station, China dan Shanghai Disney Resort, China?
- Telefon
- (86)021-64370000
- Tapak web
- shmetro.com
Kereta api bawah tanah dari Shanghai Hongqiao Train Station ke Jiaotong University Station
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- travelchinaguide.com
Kereta api bawah tanah dari Jiaotong University ke Disney
- Tempoh Purata
- 44 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- travelchinaguide.com
Kereta api bawah tanah dari Longyang Road ke Luoshan Road
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- travelchinaguide.com
Kereta api bawah tanah dari Luoshan Road ke Disney
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- travelchinaguide.com
- Telefon
- 86 021 28907700
- Tapak web
- smtdc.com
Kereta api dari Pudong International Airport ke Longyang Road
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ¥40–50
- Jadual di
- smtdc.com
- Telefon
- +86 021-96990
- Tapak web
- shanghaiairport.com
Bas dari Shanghai Hongqiao station ke Shanghai Pudong Airport T2
- Tempoh Purata
- 58 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- ¥34
- Jadual di
- shanghaiairport.com
- Tempoh Purata
- 32 min
- Anggaran harga
- ¥130–170
Shanghai Qiangsheng
- Telefon
- +86 21 - 62580000
Shanghai Jinjiang Taxi Service
- Telefon
- +86 21 - 96961
Shanghai Dazhong
- Telefon
- + 86 21 - 96822
- Tapak web
- 96822.com












