Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Shanghai Hongqiao Station ke Hongqiao Airport Terminal 2 Station dengan kereta api bawah tanah, bas, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 10 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Shanghai Hongqiao Train Station ke Hongqiao Airport T210
1 minBas
Paling murah- Naiki bas dari Shenhong Road ke Hongqiao Traffic Hub East CenterHongqiao CBD Ring Line 1
1 j 28 min¥2Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Shanghai Hongqiao Station ke Hongqiao Airport Terminal 2 Station630 m
7 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Shanghai Hongqiao Station ke Hongqiao Airport Terminal 2 Station adalah bas yang berharga ¥2 dan mengambil masa 1j 28m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Shanghai Hongqiao Station ke Hongqiao Airport Terminal 2 Station adalah bas yang berharga ¥2 dan mengambil masa 1j 28m.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Shenhong Road dan tiba di Hongqiao Traffic Hub East Center. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 29 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Shanghai Hongqiao Train Station dan tiba di Hongqiao Airport T2. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 min.
Jarak antara Shanghai Hongqiao Station dan Hongqiao Airport Terminal 2 Station adalah 445 meter.
Cara terbaik untuk bertolak dari Shanghai Hongqiao Station ke Hongqiao Airport Terminal 2 Station tanpa kereta adalah dengan barisan 10 kereta api bawah tanah yang memerlukan 1 min dan berharga .
barisan 10 kereta api bawah tanah dari Shanghai Hongqiao Train Station ke Hongqiao Airport T2 mengambil masa 1 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Shanghai Hongqiao Station Hongqiao Airport Terminal 2 Station ke bas, dikendalikan oleh Shanghai Airport Authority, berlepas dari stesen Shenhong Road.
Perkhidmatan Shanghai Hongqiao Station Hongqiao Airport Terminal 2 Station ke kereta api, dikendalikan oleh Shanghai Metro, berlepas dari stesen Shanghai Hongqiao Train Station.
Perkhidmatan Shanghai Hongqiao Station Hongqiao Airport Terminal 2 Station ke bas, dikendalikan oleh Shanghai Airport Authority, tiba di stesen Hongqiao Traffic Hub East Center.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Shanghai Hongqiao Station, China dan Hongqiao Airport Terminal 2 Station, China?
- Telefon
- (86)021-64370000
- Tapak web
- shmetro.com
Kereta api bawah tanah dari Shanghai Hongqiao Train Station ke Hongqiao Airport T2
- Tempoh Purata
- 1 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- travelchinaguide.com
- Telefon
- +86 021-96990
- Tapak web
- shanghaiairport.com
Bas dari Shenhong Road ke Hongqiao Traffic Hub East Center
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ¥2
- Jadual di
- sohu.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Shanghai Hongqiao Station Hongqiao Airport Terminal 2 Station ke kereta api, dikendalikan oleh Shanghai Metro, tiba di stesen Hongqiao Airport T2.







